عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رئیس رژیم صهیونیستی: ما با مردم غزه نمی‌جنگیم بلکه با حماس در حال جنگیم

تعداد قربانیان حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به غزه به حدود ۲۸ هزار نفر رسیده است حال رئیس رژیم صهیونیستی امروز در سخنانی گفت که این رژیم با مردم غزه نمی‌جنگند بلکه با حماس در حال جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه تاکید کرد که روابط میان آمریکا و این رژیم در راستای منافع دو طرف است.

وی در ادامه سخنانش گفت: «امیدواریم که گروگان‌ها فوری آزاد شده و ما چیزی در مورد گروگان‌ها نمی‌دانیم».

هرتزوگ اضافه کرد: «ما با شهروندان غزه نمی‌جنگیم بلکه با حماس می‌جنگیم و هرگونه درخواست برای آسیب رساندن به غیرنظامیان را محکوم می‌کنیم».

رئیس رژیم صهیونیستی افزود: «امیدوارم که موضوع عادی سازی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی به طور جدی مورد نظر قرار بگیرد».

وزارت امور خارجه عربستان سعودی، امروز (چهارشنبه، ۷ فوریه)، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در سفر اخیر وزیر خارجه آمریکا آنتونی بلینکن به ریاض، واشنگتن را در جریان موضع ثابتش در خصوص برقراری روابط دیپلماتیک با تل‌آویو قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: «با توجه به مناقشات جاری میان عربستان سعودی و آمریکا در خصوص مسیر صلح عربی- اسرائیلی و با توجه به آنچه که از زبان سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا [جان کربی]در این زمینه بیان کرد، تاکید می‌کنیم موضع پادشاهی عربستان سعودی در قبال موضوع فلسطین و ضرورت دستیابی مردم برادر فلسطین به حقوق مشروع خود ثابت بوده و خواهد بود».

این بیانیه در حالی صادر شد که سه‌شنبه شب (۶ فوریه)، وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری در دوحه گفت که عربستان همچنان «علاقه زیادی» به عادی‌سازی روابط با تل‌آویو دارد، اما این امر مشروط به پایان یافتن درگیری در غزه و ایجاد «یک مسیر روشن برای تشکیل کشور فلسطین» است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده