درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

امیرعبداللهیان: حماس نابود شدنی نیست

امیرعبداللهیان: حماس نابود شدنی نیست وزیر امور خارجه کشورمان در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سفرای خارجی مقیم تهران با اشاره به تحولات غزه گفت: ما از ابتدا معتقدیم جنگ راه حل نیست و حماس نابودشدنی نیست، امروز طرف‌های مذاکره کننده در انتظار پاسخ حماس هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان امروز چهارشنبه در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سفرای خارجی مقیم تهران گفت: خرسندیم که 45امین سالگرد پیروزی انقلاب را در شرایطی برگزار می‌کنیم. علی رغم اقدامات دشمنان در اعمال تحریم‌ها علیه ایران امروز دستاوردهای بیش از چهار دهه ایران جزو افتخارات ارزشمند مردم عزیز است.

 

وی ادامه داد: امروز در حوزه‌های مختلف و در فناوری‌های علمی و حضور در فضا در سطحی قابل قبول سخن می‌گوییم. از این که این دستاوردها، فناوری‌ها و پیشرفت‌های بزرگ را به کشورهای مسلمان منطقه و به همسایگان و کشورهایی که مراوداتی با آن‌ها داریم واگذار کنیم، دریغ نخواهیم کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به تحولات فلسطین افزود: امسال سالگرد پیروزی انقلاب را در شرایطی گرامی می‌داریم که بیش از چهار ماه از نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه سپری شده است. ما از ابتدا معتقدیم جنگ راه حل نیست و حماس نابودشدنی نیست. امروز طرف‌های مذاکره کننده در انتظار پاسخ حماس هستند.

 

وی ادامه داد: فروکش کردن جنگ و تنش‌ها ریشه در حل مشکل فلسطین دارد. ایران ایده خود را در سازمان ملل به ثبت رسانده است.

 

امیرعبداللهیان همچنین گفت: دولت آقای رییسی قویا معتقد به مسیر دیپلماسی و مذاکراتی است و هیچگاه از میز مذاکره فاصله نگرفته و نخواهیم گرفت. لیکن مذاکره برای دستاورد، نه مذاکره برای تعویق نتایج و نه مذاکره برای مذاکره.

 

وی تصریح کرد: توصیه می‌کنیم آمریکا دست از بدعهدی بردارد و در مسیر مذاکراتی که در دولت ما پیشرفت خوبی داشت به نتایج پایبند باشند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: ما علاوه بر حرکت در مسیر استقلال سیاسی در توسعه همکاری‌ها و تعامل با همه کشورها، تمرکز ویژه‌ای بر آسیا و همسایگان داریم.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: توصیه مقام معظم رهبری و رییس جمهور به همکارانم در دستگاه دیپلماسی این است که به کمک شما نماینده‌های کشورها آنچه را که به عنوان توافق به امضا رسیده با دقت و پیگیری روزانه و در راستای تحقق منافع مشترک ملت ایران و دیگر کشورهای دوست و برادر بتوانیم نتایج توافقات را بین کشورهای مقابل با ایران در مسیر تعامل احصا کنیم. تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار