عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

امیرعبداللهیان: اسرائیل می‌خواهد آمریکا را به همراه خود در باتلاق جنگ خاورمیانه غرق کند

وزیر امور خارجه ایران امروز در بدو ورود به بیروت گفت که رژیم اسرائیل به دنبال آن است که به همراه خود آمریکا را نیز در باتلاق جنگ در خاورمیانه گرفتار و غرق کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در رأس هیأتی و در نخستین مقصد سفرش به منطقه وارد بیروت شد عصر امروز (جمعه) ۲۰ بهمن ماه در بدو ورود در فرودگاه گفت که رژیم اسرائیل به دنبال آن است که به همراه خود آمریکا را نیز در باتلاق جنگ در خاورمیانه گرفتار و غرق کند.

وی همچنین تصریح کرد که امروز آمریکا باید حمایت از رژیم نسل کش و کودک‌کش اسرائیل را فورا متوقف کند.

وزیر امور خارچه همچنین گفت: بعد از گذشت چهار ماه از نسل‌کشی و تجاوزات رژیم صهیوینستی به غزه و کرانه باختری فلسطین، امروز شاهدیم که تل‌آویو به هیچ یک از اهداف اعلام شده خود نائل نیامد.

وی عنوان کرد: آنچه شاهد آن هستیم به لطف و مدد الهی و با قدرت مقاومت فلسطین و لبنان و منطقه حاصل شد. رهبران مقاومت در فلسطین و لبنان هم در عرصه عمل و میدانی و هم در عرصه سیاست با درایت و خردمندی عمل کردند.

وزیر خارجه بیان کرد: امروز شاهد هستیم که مقاومت پیروز فلسطین طرح سیاسی را به نام حماس روی میز قرار داده است.

امیرعبداللهیان همچنین عنوان کرد: به آمریکا به صراحت گفتیم که در نسل کشی علیه غزه و جنایت علیه کرانه باختری از صهیونیست‌ها حمایت نکنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: با صدای بلند از ابتدای بحران غزه اعلام کردیم که جنگ راه‌حل نیست.

امیرعبداللهیان همچنین گفت که ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نتیجه‌ای جز شکست قطعی به همراه نخواهد داشت

 وزیر امور خارجه عنوان کرد که حزب‌الله و مقاومت لبنان با درایت و خردمندی و شجاعانه نقش بازدارنده و تاثیرگذار خود را ایفا کرد. به همه شهدای مقاومت فلسطین، مقاومت منطقه و به ویژه مقاومت لبنان درود می‌فرستیم. درود‌های گرم و صمیمانه دولت و ملت ایران را به ارتش، دولت، مقاومت و مردم عزیز لبنان ابلاغ می‌کنیم.

وی گفت که جمهوری اسلامی ایران به حمایت‌های قوی خود از مقاومت و از لبنان ادامه خواهد داد. ما امنیت لبنان را امنیت ایران و امنیت منطقه می‌دانیم.

 امیرعبداللهیان در این سفر که سومین سفر او به بیروت در چهار ماه گذشته و بعد از عملیات طوفان الاقصی و همچنین حملات صهیونیست‌ها به غزه است، قرار است با مقامات عالیرتبه لبنان دیدار و درباره اوضاع منطقه و تحولات غزه به گفتگو بپردازد. براساس اعلام رسانه‌ها وزیر خارجه در ادامه سفرش به منطقه به سوریه و قطر هم خواهد رفت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار