سازمان ملل: گفتگو‌ها با ایران بر کاهش تنش‌ها در یمن متمرکز بود-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سازمان ملل: گفتگو‌ها با ایران بر کاهش تنش‌ها در یمن متمرکز بود

سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که گفتگو‌های هانس گراندبرگ نماینده ویژه سازمان ملل با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران و سایر مقامات ایرانی بر موضوعات کاهش تنش در منطقه و جلوگیری از بروز خشونت‌های دوباره در یمن متمرکز بود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران گفت: هانس گراندبرگ نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن با حسین امیر عبداللهیان وزیرخارجه ایران و سایر مقامات ایرانی در تهران دیدار کرد.

وی افزود: گرانبرگ بر نیاز به حفظ پیشرفت بدست آمده پیرامون آتش بس سراسری در یمن، تمهیدات برای بهبود وضعیت زندگی مردم یمن و روند سیاسی به رهبری یمنی‌ها تحت نظر سازمان ملل تاکید کرد.

سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه گراندبرگ روش‌های حفظ فضا و گفتگوی سازنده در یمن را با مقامات ایرانی بررسی کرد، گفت: گفتگو‌ها همچنین بر کاهش تنش‌ها در منطقه و جلوگیری از بروز خشونت‌های دوباره در یمن متمرکز بود.

دوجاریک در پاسخ به سوال دیگری درباره حملات در منطقه اقلیم کردستان عراق نیز گفت: ما نگران این تشدید تنش و خطر گسترش تنش‌ها با توجه به حملات در سوریه، عراق، دریای سرخ و یمن هستیم. این شرایط بسیار شکننده است.

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه خاورمیانه موسوم به سنتکام اعلام کرد در تاریخ ۳ فوریه ساعت ۲۳:۳۰ شب (به وقت صنعا)، نیرو‌های فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا در کنار نیرو‌های مسلح بریتانیا و با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا، دانمارک، هلند و نیوزلند به ۳۶ موضع و هدف انصارالله در ۱۳ نقطه یمن حمله کردند.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا شنبه شب به وقت محلی به نقل از دو مقام ارشد دولت جو بایدن اعلام کرد: جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای حملات روز شنبه به یمن چراغ سبز نشان داده بود.

سی ان ان به نقل از یک مقام دولت آمریکا نوشت: این حملات (علیه انصارالله یمن) جدا از اقدامات تلافی جویانه‌ای است که ایالات متحده آمریکا در روز جمعه در سوریه و عراق انجام داد و به اقدامات برای دفاع از کشتی‌های آمریکایی و تجاری بین المللی در دریای سرخ مربوط می‌شود.

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهرماه) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروه‌های مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیرو‌های یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.

نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل، حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد، اما کشتیرانی در خیلج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی‌ها آزاد است و آن‌ها از امنیت کامل برخوردار هستند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر