افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

رئیسی در مراسم افتتاح ۲۰۰ کانال تلویزیونی تبلیغات انتخابات: هیچ بخشی در نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد که متصل به رای مردم نباشد

رئیسی در مراسم افتتاح ۲۰۰ کانال تلویزیونی تبلیغات انتخابات: هیچ بخشی در نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد که متصل به رای مردم نباشد رئیس جمهور با بیان اینکه در نظام‌های سرمایه‌داری اساس انتخابات و تبلیغات انتخاباتی مبتنی بر قدرت و ثروت است و غالبا عکس‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند، گفت: ابتکار ایجاد ۲۰۰ شبکه تلویزیونی تبلیغاتی زمینه را برای رقابت ایده‌ها و گزینش آگاهانه‌تر مردم فراهم کرده و این اقدام ابتکاری بستری برای تبلیغات آسان، ارزان، فراگیر و عادلانه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۲۰۰ شبکه تبلیغات انتخاباتی صدا و سیما در سراسر کشور را به صورت رسمی و از طریق ویدئوکنفرانسی افتتاح کرد.

رئیس جمهور طی سخنانی در این مراسم ایجاد این شبکه‌های تبلیغات انتخاباتی را رویدادی ابتکاری و خلاقیتی ستودنی در جهت رقابتی‌تر شدن انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و افزایش مشارکت مردمی در این انتخابات عنوان کرد و افزود: یکی از افتخارات بزرگ نظام جمهوری اسلامی در طی چهل و پنج سال گذشته آن است که همواره به دنیا نشان داده برای نام مردم، سخن مردم و رای و مشارکت مردم اهمیت بسیاری قائل است.

رئیسی با بیان اینکه تمامی نهاد‌ها و سازمان‌های دخیل در اداره کشور مبتنی بر رای و خواست مردم تشکیل می‌شوند و هیچ بخشی در نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد که متصل به رای مردم نباشد، تصریح کرد: در نظام‌های سرمایه‌داری سیاست‌مداران غالبا از نام مردم برای پیشبرد اهداف سیاسی خود استفاده ابزاری می‌کنند، اما وقتی امام خمینی (ره) فرمود، میزان رای ملت است و رهبری معظم انقلاب اسلامی نیز اساس همه امورات کشور را مبتنی بر آراء مردم می‌دانند، حقیقتا به رای مردم باور دارند که برای همه ما درس‌آموز است.

رئیس جمهور در ادامه برگزاری سالانه یک انتخابات و مراجعه به آرای عمومی برای انتخاب چارچوب‌های اداره کشور را از برکات انقلاب اسلامی و جایگاه والای رای و نظر مردم در این نظام عنوان کرد و افزود: مشارکت مردم در انتخابات یک حق و یک تکلیف سیاسی و شهروندی برای مردم است و برای اینکه مردم بتوانند این حق و تکلیف خود را به خوبی ادا کنند باید از همه ظرفیت‌ها برای انتخاب درست و آگاهانه در جهت ایجاد مجلسی قوی استفاده شود.

رئیسی با بیان اینکه در نظام‌های سرمایه‌داری اساس انتخابات و تبلیغات انتخاباتی مبتنی بر قدرت و ثروت است و غالبا عکس‌ها و تصاویر با یکدیگر رقابت می‌کنند، اظهار داشت: ابتکار سازمان صدا و سیما با ایجاد ۲۰۰ شبکه تلویزیونی تبلیغاتی، زمینه را برای رقابت ایده‌ها و برنامه‌ها و همچنین گزینش بهتر و آگاهانه‌تر مردم فراهم کرده و این اقدام ابتکاری بستری برای تبلیغات آسان، ارزان، فراگیر و عادلانه است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه این شبکه‌های تبلیغاتی برای نامزد‌هایی که مورد حمایت احزاب نیستند یا به صورت انفرادی در انتخابات شرکت کرده‌اند، زمینه و ظرفیت بسیار مناسبی برای معرفی آنان و برنامه‌های‌شان فراهم کرده است، افزود: آنچه در مقطع کنونی بسیار اهمیت دارد آن است که رسانه ملی در میانه جنگ شناختی و ادراکی دشمن که به دنبال ناامیدسازی و مایوس کردن مردم است، در جهت حفظ و ارتقای انسجام اجتماعی، ایجاد رضایت در جامعه و جلب اعتماد عمومی نقش‌آفرین باشد و به شور انتخاباتی بیافزاید.

رئیسی با تاکید بر اینکه در جهان امروز مدعیان دموکراسی در جهان فراوانند، اما میزان پایبندی و اعتنای آن‌ها به رای مردم قابل ارزیابی و بررسی است، تصریح کرد: بدون تردید ملت ایران که همواره نقشی محوری در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته و در همه عرصه‌ها خوش درخشیده‌اند از عرصه انتخابات پیش‌رو نیز سربلند بیرون خواهند آمد.

رئیس جمهور در پایان ضمن تشکر صمیمانه از برنامه‌ریزی و تلاش‌های فنی مسئولین سازمان صدا و سیما برای ایجاد زمینه در جهت شناخت بیشتر و بهتر مردم از نامزد‌های انتخاباتی ابراز امیدواری کرد با مشارکت پرشور و آگاهانه مردم شاهد شکل‌گیری مجلسی قوی در کشور باشیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار