نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات

محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲ بهمن / از ساعت ۱۱ شب ۲۱ بهمن میدان آزادی به روی خودرو‌ها بسته است

محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲ بهمن / از ساعت ۱۱ شب ۲۱ بهمن میدان آزادی به روی خودرو‌ها بسته است شهردار منطقه ۹ از ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی غرب تهران در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه با اشاره به محدودیت‌ها، ممنوعیت‌ها و مجموع تمهیدات ترافیکی اتخاذ شده برای راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران، گفت: محدودیت‌های ترافیکی ویژه‌ای در معابر منتهی به مسیر راهپیمایی در محور‌های آزادی و بزرگراه آیت الله سعیدی در شب شنبه بیست و یکم بهمن ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۲۳ تا پایان مراسم چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اجرا خواهد شد.

شهردار منطقه ۹ بدین منظور اعلام کرد: طی هماهنگی‌های صورت گرفته با پلیس راهور از ساعت ۲۳ شب شنبه بیست و یکم بهمن ماه ۱۴۰۲ ورودی‌های جنوبی رینگ داخلی میدان آزادی و ورودی و خروجی خیابان‌های شهید نوری نیارکی، شهید دستغیب، هاشمی و دامپزشکی به بزرگراه آیت الله سعیدی و در بامداد روز ۲۲ بهمن ماه بزرگراه شهید لشگری از جنب فروشگاه رفاه و ورودی بزرگراه لشگری به رینگ بیرونی میدان آزادی تا پایان مراسم مسدود خواهد بود.

مرتضوی در ادامه گفت: شهروندان تهرانی برای تردد و عبور و مرور از محدوده میدان آزادی می‌بایست از محور‌های رینگ بیرونی میدان آزادی از جمله میدان فتح و تقاطع غیر همسطح جناح شیخ فضل الله نوری استفاده نمایند.

این مقام مسئول در پایان افزود: ممنوعیت توقف کلیه وسایل نقلیه در حاشیه محور‌های آزادی و بزرگراه آیت الله سعیدی از ساعت ۲۲ شب بیست شنبه بیست و یکم بهمن ماه تا پایان مراسم از جمله تمهیدات ترافیکی این رویداد به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است این محدودیت‌ها به صورت جدی و گسترده از طریق پیام رسان‌های اجتماعی رادیو تلویزیون و اکران بنر در محدوده خیابان آزادی و بزرگراه آیت الله سعیدی به اطلاع شهروندان خواهد رسید. /  شهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار