زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

حمله سایبری گسترده در امارات

شورای امنیت سایبری امارات خبر داد که توانسته با یک حمله سایبری گسترده به بخش‌های حیاتی این کشور مقابله کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی خبر داد که روز گذشته (جمعه) چندین حمله سایبری بخش‌های حیاتی این کشور را مورد هدف قرار داد.

 

به نوشته خبرگزاری رسمی امارات (وام)، شورای امنیت سایبری امارات، این حمله سایبری را «تروریستی» دانست و گفت: «سازمان‌های سایبری ملی توانسته‌‌اند با موفقیت مقابله این حملات بایستند، حملاتی که بخش‌های حیاتی و استراتژیک کشور را هدف قرار داده بود».

 

به گفته این شورا، هویت عاملان ومحل حمله کنندگان مشخص شده، هرچند اطلاعاتی در این خصوص ارائه نداده است.

 

وبگاه الخلیج آنلاین نیز نوشت که امارات طی سال‌های گذشته به خصوص با روی کار آمدن تدریس مجازی و دورکاری شرکت‌ها، بارها مورد حملات سایبری قرار گرفته است که این امر باعث شده تا دولت این کشور میزان سرمایه‌گذاری در زمینه امنیت سایبری را افزایش دهد.

 

در اکتبر سال گذشته میلادی نیز امارات طرح «تک تیرانداز سایبری» را در سطح تمامی امیرنشین‌ها راه‌اندازی کرد تا تمامی کارمندان بخش دولتی و خصوصی را در خصوص مقابله با چالش‌های امنیت اطلاعات آموزش دهد و کمک کند. ابوظبی در این راستا با شرکت Group-IB خالق فناوری‌های امنیت سایبری قرارداد امضا کرد.

 

امارات همچنین تدابیر سختگیرانه‌ای را علیه تهدیدات سایبری اعمال کرده است که شامل مجازات مالی و حبس می‌شود.

 

به گفته «محمد الکویتی» رئیس امنیت سایبری امارات، این کشور روزانه به طور متوسط با ۵۰ هزار انواع تخلفات سایبری مواجه است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار