تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

حمله سایبری گسترده در امارات

شورای امنیت سایبری امارات خبر داد که توانسته با یک حمله سایبری گسترده به بخش‌های حیاتی این کشور مقابله کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی خبر داد که روز گذشته (جمعه) چندین حمله سایبری بخش‌های حیاتی این کشور را مورد هدف قرار داد.

 

به نوشته خبرگزاری رسمی امارات (وام)، شورای امنیت سایبری امارات، این حمله سایبری را «تروریستی» دانست و گفت: «سازمان‌های سایبری ملی توانسته‌‌اند با موفقیت مقابله این حملات بایستند، حملاتی که بخش‌های حیاتی و استراتژیک کشور را هدف قرار داده بود».

 

به گفته این شورا، هویت عاملان ومحل حمله کنندگان مشخص شده، هرچند اطلاعاتی در این خصوص ارائه نداده است.

 

وبگاه الخلیج آنلاین نیز نوشت که امارات طی سال‌های گذشته به خصوص با روی کار آمدن تدریس مجازی و دورکاری شرکت‌ها، بارها مورد حملات سایبری قرار گرفته است که این امر باعث شده تا دولت این کشور میزان سرمایه‌گذاری در زمینه امنیت سایبری را افزایش دهد.

 

در اکتبر سال گذشته میلادی نیز امارات طرح «تک تیرانداز سایبری» را در سطح تمامی امیرنشین‌ها راه‌اندازی کرد تا تمامی کارمندان بخش دولتی و خصوصی را در خصوص مقابله با چالش‌های امنیت اطلاعات آموزش دهد و کمک کند. ابوظبی در این راستا با شرکت Group-IB خالق فناوری‌های امنیت سایبری قرارداد امضا کرد.

 

امارات همچنین تدابیر سختگیرانه‌ای را علیه تهدیدات سایبری اعمال کرده است که شامل مجازات مالی و حبس می‌شود.

 

به گفته «محمد الکویتی» رئیس امنیت سایبری امارات، این کشور روزانه به طور متوسط با ۵۰ هزار انواع تخلفات سایبری مواجه است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار