پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

مذاکره دردی از ما درمان نخواهد کرد/ اروپایی‌ها به دنبال این هستند که آمریکا به اهداف خود برسد

عضو هیأت رئیسه کمیسیون صنایع مجلس گفت: در موضوع هسته‌ای چقدر مذاکره کردند، تعهد داده و آن را امضاء کردند و بعد یکی از تعهدات خود را هم اجرا نکردند. اروپایی‌ها نقش دلال را بازی می‌کنند و دنبال این هستند که آمریکا به اهداف خود برسد نه ما؛ لذا در این راستا ما نباید گول اروپایی‌ها را بخوریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 19
کد خبر: ۲۲۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، سید جواد حسینی‌کیا عضو هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مردم سنقر ، با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در مورد عدم مذاکره با آمریکا، اظهارداشت: نظام و به خصوص تمام کسانی که خواب بودند هم متوجه شدند که مذاکره دردی از ما درمان نخواهد کرد و دشمن به دنبال این است که فرصت‌ها را از ما بگیرد و تحت عنوان مذاکره ما را از اهداف و فعالیت‌مان باز دارد.

 

وی افزود: در موضوع هسته‌ای چقدر مذاکره کردند، تعهد داده و آن را امضاء کردند و بعد یکی از تعهدات خود را هم اجرا نکردند. اروپایی‌ها نقش دلال را بازی می‌کنند و دنبال این هستند که آمریکا به اهداف خود برسد نه ما؛ لذا در این راستا ما نباید گول اروپایی‌ها را بخوریم.

 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مهم این است که رهبر معظم انقلاب سیاست‌های نظام را درست تشخیص داده و براساس رهنمودها و فرمایشات ایشان هیچ مسؤولی در هیچ رده‌ها با آمریکا مذاکره نخواهد کرد چون امروز همه متوجه شدند که آمریکا با حالت دیکتاتوری بر سر میز مذاکره حاضر می‌شود در صورتیکه رسم مذاکره در هیچ جایی اینطور نیست.

 

حسینی‌کیا گفت: نگاه آمریکا به مذاکره برای این نیست که حرف‌های شما را بشنود، بلکه به این دلیل است که شما را بنشاند و سیاست‌های خود را به شما دستور داده و شما نیز آن سیاست‌ها را بپذیرید، دیوانه هم این طور مذاکره را نمی‌پذیرد چه برسد به جمهوری اسلامی ایران که رهبری حکیم و فرزانه دارد، قطعاً مسؤولین هم در همین راستا باید گام بردارند.

 

وی افزود: امروز اگر کسی دم از مذاکره با آمریکا بزند قطعاً یا خائن است یا نادانِ به معنای حقیقی کلمه است. با این همه مذاکره اگر برخی‌‌ها از خواب بیدار نشده باشند باید آنها را نادان فرض کرد.

 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: آمریکا اگر بخواهد به برجام برگردد باید توافقات و تعهدات خود را بپذیرد، این نقض عهد آمریکا به نوعی راه را بر کسانی که دلشان در گرو آمریکا بود، بست..

منبع : فارس

ارسال نظر