شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴

جزییات ساخت خانه توسط چینی ها اعلام شد

جزییات ساخت خانه توسط چینی ها اعلام شد مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در خصوص ساخت خانه در تهران توسط چینی ها توضیحاتی ارائه کرد و گفت: قرار است انتقال تکنولوژی صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی هدایت مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در خصوص جزییات ساخت خانه توسط چینی ها، گفت: تکنولوژی ساخت خانه توسط چینی ها به ایران می آید و بیشترین محدوده هدف هم بافت های فرسوده شهر است.

 

وی ادامه داد: برخی اظهار نگرانی کرده اند که قرار است چینی ها خانه بسازند و کارگر چینی هم بیاورند اما بنده همین جا می گویم که چند مهندس چینی می آیند و کار را به پیمانکاران ایرانی آموزش داده و آنها خانه سازی می کنند.

 

وی با بیان اینکه تمام مصالح در داخل کشور تامین می شود، گفت: ممکن است نیاز باشد یک سری تجهیزات از چین وارد شود، که این تجهیزات هم خریداری شده و در داخل کشور می ماند.

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: چینی ها از طریق یوزانس منابع در زمینه مسکن وارد کشور می کنند و با ساخت مسکن اشتغال زایی هم در داخل کشور ایجاد می شود.

 

هدایت اضافه کرد: بیشترین مسکن در مناطق جنوبی و باف فرسوده و ناکارآمد شهری ساخته می شود به عنوان مثال در زمین های کوره آجرپزی در منطقه 19 شهرداری تهران.

 

وی در پاسخ به این پرسش که ساخت این مسکن ها چقدر باعث کاهش قیمت مسکن می شود، گفت: موضوع مسکن متاثر از معادلات کلان اقتصادی است و مسکن باید از کالای سرمایه ای خارج شود.

 

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران به ساخت پرسرعت مسکن اشاره کرد و گفت: این مسکن ها در مدت زمان کوتاهی ساخته و در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

 

وی در خصوص نرخ این مسکن ها، گفت: هنوز قیمت مشخص نیست./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار