آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد

صرف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل

صرف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل مطابق گزارش وزیرکار حدود:۱۵۰هزار میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه لحاظ شده است که برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل هزینه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  تولید، یکی از محوری‌ترین راهبردهایی هست که می‌توان برای حل مشکلات اقتصادی کشور و کارآمدسازی نظام اقتصادی کشور از آن بهره برد، دولت سیزدهم با سیاست نهضت احیا با علم به اینکه احیای واحدهای تولیدی و صنعتی می‌تواند اقتصاد ایران را نجات دهد و از مخمصه‌ای که تحریم‌کنندگان ایجاد کردند، فاصله بگیرد، برنامه جامع راه‌اندازی و احیای واحدهای اقتصادی را در دستورکار خود قرار داد.

 

صولت مرتضوی, وزیرکار با پیش بینی اینکه وضعیت اشتغال ایران تا 3سال آینده به استانداردهای جهانی می‌رسد می گوید:150هزار میلیارد تومان در قالب تبصره 18 قانون بودجه لحاظ شده است که برای احیای کارگاه های نیمه تمام و تعطیل هزینه شده است.

 

وی در ادامه با ضرورت ایجاد اشتغال گفت: ایجاد آموزش‌های مناسب برای فرآهم سازی و زمینه‌سازی اشتغال که در این راستا آموزش های فنی حرفه ای، دانشگاه ها و هنرستان ها بازار محور و سفارش محور شده است که طی 2سال قبل 4میلیون نفر در کشور به صورت دوره ای آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند و این نشان می دهد ریل گذاری به این مسیر سوق داده شده است.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد زیرساخت ها و توسعه شهرک های صنعتی در دستور کار دولت قرار گرفت که هم اکنون در جای جای کشور زیرساخت های خوبی برای صنایع سنگین و نیمه سنگین وجود دارد.کشور در حوزه آموزش و زیرساخت های اشتغال کمبود منابع ندارد.

 

محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال از احیای 6000واحد نیمه‌فعال و راکد در دو سال سال گذشته خبر داد و گفت: یکی از گام‌های مثبت و موثری که دولت برای رونق بازار کار برداشته احیای 6000بنگاه راکد و نیمه‌ فعال بوده که فعال شدن آنها تاثیر بسزایی در اشتغال کشور داشته است.

 

به گفته وی این واحدها با همکاری دستگاه‌ها از جمله قوه قضائیه به چرخه تولید بازگشته و فعالیت خود را از سر گرفته‌اند.

 

بررسی گزارش ها بیانگر این است که در طول دولت سیزدهم 4هزار و 10واحد صنعتی احیا و ظرفیت 4هزار و 902واحد صنعتی افزایش یافته که در مجموع منجر به اشتغال زایی برای 92 هزار و 525نفر شده است.

 

بررسی آخرین آمار احیای واحدهای راکد نشان می‌دهد که در طول دو سال گذشته از عمر دولت سیزدهم بالغ بر 4هزار و 10واحد راکد احیا شده که زمینه اشتغال 68هزار نفر را فراهم کرده است.

 

همچنین سرمایه گذاری انجام شده برای احیای این تعداد واحد 557میلیارد و 105میلیون ریال بوده است. قرار است در قالب برنامه باز فعال سازی واحدهای راکد تا پایان دولت سیزدهم، 3هزار و 680واحد صنعتی دیگر احیا شود.

 

همچنین یکی دیگر از برنامه‌ها افزایش ظرفیت واحدهای با ظرفیت کمتر از 50درصد بود که بر همین اساس ظرفیت 4هزار و 902واحد صنعتی افزایش یافت که از این طرق زمینه اشتغال برای 24هزار و 525نفر فراهم شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار