آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

جزییات ورود تاکسی‌های برقی اعلام شد

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران در خصوص ورود تاکسی های برقی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: نیمی از تاکسی ها فعلی تهران فرسوده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، شادی مالکی سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران در خصوص ورود 25 هزار تاکسی برقی به پایتخت، گفت: این تاکسی ها را شهرداری وارد می کند و 2500 تاکسی هم ویژه فرودگاه خواهیم داشت.

 

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه دولت هم بخشی از خودروهای برقی را وارد می کند، گفت: تعدادی از این خودورهای برقی برای تهران است.

 

وی درباره نحوه واگذاری تاکسی ها برقی، گفت: در خصوص تاکسی های که دولت وارد می کنند به توافق خودورساز و تاکسیران باز می گردد اما در شهرداری ما شرکتی را تاسیس و تاکسیران در آن سهام دار می شود.در حال ساز و کار ایجاد این شرکت هستیم و مشکلی هم وجود ندارد.

 

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران به تامین برق تاکسی ها اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو قرار است برق را تامین کند و در این زمینه جلساتی برگزار شده است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که مدل تاکسی ها وارداتی چیست، گفت: مدل های مختلف دارد و در حال بررسی هستیم البته باید تمام این خودروها مجوز استاندارد را دریافت کرده و بعد پلاک تاکسی شوند.

 

مالکی به موضوع رنگ تاکسی های برقی اشاره کرد و گفت: هنوز آبی فیروزه ای را به ما البلاغ نکرده اند.

 

به گفته مالکی، خودروی برقی می توانند تا حدودی در کاهش آلودگی هوا موثر باشد اما باید سایر آیتم های آلودگی هم مرتفع شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده