روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است نتانیاهو: به ترامپ گفتم چراغ سبز بدهی یا نه به ایران حمله می‌کنم پوتین: از اهداف نظامی خود در اوکراین کوتاه نخواهیم آمد آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند

هشدار حماس درباره وقوع فاجعه انسانی در غزه

مقامات حماس نسبت به عدم دسترسی ساکنان شمالی نوار غزه به غذا و آب آشامیدنی ابراز نگرانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر. حماس در توضیح وضعیت اسفناک مردم فلسطین در غزه عنوان کرده است که فلسطینیان در شمال نوار غزه هیچ آذوقه‌ای برای خوردن ندارند.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اسماعیل الثوابطه، مدیر کل دفتر رسانه‌های غزه گفته است فلسطینی‌های ساکن نوار غزه تحت تاثیر کمبود مواد غذایی در بحبوحه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غیرنظایان با خطر بزرگی مواجه هستند و آن عدم امکان رفع نیاز گرسنگی‌شان است.

 

الثوابطه در این رابطه گفته است خانواده های فلسطینی هر دو روز یک بار نیم وعده غذا می خورند. وی همچنین گفته است: ساکنان نوار غزه تحت تاثیر جنگ ویرانگری هستند که اسرائیل ماه هاست علیه مردم این منطقه به راه انداخته است، آنها حتی علوفه‌ای هم برای خوردن پیدا نمی‌کنند.

 

الثوابطه با اشاره به اینکه وضعیت انسانی در شمال نوار غزه مدتهاست که از مرحله فاجعه‌بار عبور کرده است، گفته رژیم صهیونیستی مانع از رسیدن کامیون های بشردوستانه به مناطق شمالی نوار غزه می‌شود.

 

وی در همین رابطه خواستار توقف حملات اشغالگران به غیرنظامیان، پایان دادن به جنگ و فشار بر اسرائیل جهت شکستن محاصره نوار غزه شده است.

 

به گفته مقامات بهداشت فلسطین، رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن حکم دیوان بین المللی دادگستری لاهه همچنان به حملات خود به نوار غزه ادامه می دهد. حملاتی که به موجب آن دست کم ۲۸ هزار و ۱۷۶ نفر فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیده‌اند و نزدیک به ۶۷ هزار و ۷۸۴ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

 

طبق گفته سازمان ملل، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی ۸۵ درصد از جمعیت غزه به دلیل کمبود شدید غذا، آب آشامیدنی و دارو آواره شده‌اند و حدود ۶۰ درصد از زیر ساخت‌های غزه نیز آسیب دیده و ویران شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار