دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار حماس درباره وقوع فاجعه انسانی در غزه

مقامات حماس نسبت به عدم دسترسی ساکنان شمالی نوار غزه به غذا و آب آشامیدنی ابراز نگرانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر. حماس در توضیح وضعیت اسفناک مردم فلسطین در غزه عنوان کرده است که فلسطینیان در شمال نوار غزه هیچ آذوقه‌ای برای خوردن ندارند.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اسماعیل الثوابطه، مدیر کل دفتر رسانه‌های غزه گفته است فلسطینی‌های ساکن نوار غزه تحت تاثیر کمبود مواد غذایی در بحبوحه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غیرنظایان با خطر بزرگی مواجه هستند و آن عدم امکان رفع نیاز گرسنگی‌شان است.

 

الثوابطه در این رابطه گفته است خانواده های فلسطینی هر دو روز یک بار نیم وعده غذا می خورند. وی همچنین گفته است: ساکنان نوار غزه تحت تاثیر جنگ ویرانگری هستند که اسرائیل ماه هاست علیه مردم این منطقه به راه انداخته است، آنها حتی علوفه‌ای هم برای خوردن پیدا نمی‌کنند.

 

الثوابطه با اشاره به اینکه وضعیت انسانی در شمال نوار غزه مدتهاست که از مرحله فاجعه‌بار عبور کرده است، گفته رژیم صهیونیستی مانع از رسیدن کامیون های بشردوستانه به مناطق شمالی نوار غزه می‌شود.

 

وی در همین رابطه خواستار توقف حملات اشغالگران به غیرنظامیان، پایان دادن به جنگ و فشار بر اسرائیل جهت شکستن محاصره نوار غزه شده است.

 

به گفته مقامات بهداشت فلسطین، رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن حکم دیوان بین المللی دادگستری لاهه همچنان به حملات خود به نوار غزه ادامه می دهد. حملاتی که به موجب آن دست کم ۲۸ هزار و ۱۷۶ نفر فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیده‌اند و نزدیک به ۶۷ هزار و ۷۸۴ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

 

طبق گفته سازمان ملل، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی ۸۵ درصد از جمعیت غزه به دلیل کمبود شدید غذا، آب آشامیدنی و دارو آواره شده‌اند و حدود ۶۰ درصد از زیر ساخت‌های غزه نیز آسیب دیده و ویران شده است./ فارس

ارسال نظر