رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

کامرون: از پیروزی ترامپ می‌ ترسیدم!

کامرون: از پیروزی ترامپ می‌ ترسیدم! نخست‌وزیر پیشین بریتانیا گفت، دونالد ترامپ سال ۲۰۱۶ عنوان نامزد جمهوری‌خواه ریاست جمهوری آمریکا را با وعده حفاظت از تولیدات داخلی، بیگانه‌هراسی و گرایشات زن ستیزی خودش به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 19
کد خبر: ۲۲۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، گاردین گزارش داد، دیوید کامرون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا در خاطراتش از روی کار آمدن ترامپی که "تاجر تک‌رو" توصیف می‌کرد، پس از نتیجه رفراندوم بریگزیت در سال ۲۰۱۶ ابراز نگرانی کرده و آن را "ناراحت‌کننده" دانسته بود.

 

او در کتابی که چهارشنبه در بریتانیا منتشر شد، نوشت: ظهور احزاب چپ افراطی و راست تندرو در اروپا به ما نشان داده بود که سیاست‌های ضد تشکیلاتی و تفرقه‌افکنانه یک هنجار جدید است.

 

دوره نخست‌وزیری کامرون از مه ۲۰۱۰ تا ژوئن ۲۰۱۶ بود و با دوره ریاست جمهوری ترامپ هم‌زمان نبود. دوره تصدی کامرون با نتیجه رفراندوم بریگزیت به پایان رسید. اندکی پس از آنکه ترامپ از سوی جمهوری‌خواهان به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی شد، باراک اوباما در نشست ناتو در ورشو ترامپ را با ولادیمیر پوتین مقایسه کرد و نسبت به "شیب لغزنده‌ای که از انتقاد، مثلاً از مردم همجنسگرا یا مهاجران، به تهدید کل ملل، نژادها و مذاهب منتهی شود" هشدار داد. کامرون هم که در آن جلسه حضور داشت، گفت: کاملا با این سخنان موافق است.

 

نخست‌وزیر پیشین بریتانیا در خاطراتش همچنین از سخنان ترامپ درباره "تروریسم اسلامی" به سختی انتقاد کرده است. او نوشت: همواره تلاش داشتم تا درباره "افراطگرایی اسلام‌گرایان" و "خشونت افراطی اسلام‌گرایان" به جای استفاده صرف از برچسب "اسلام‌گرایان" صحبت کنم. این تفاوت برای دونالد ترامپ اهمیتی ندارد. در واقع، او مسیر دیگری را در پیش گرفته است و به وفور به "تروریسم اسلامی" اشاره می‌کند که از دیدگاه من شدیدا ناکارآمد است.

 

کامرون بابت اینکه ژوئیه ۲۰۱۷ در زمان باز پس گیری موصل عراق از داعش به دست نیروهای عراقی یا آزادسازی رقه توسط نیروهای کرد در قدرت نبود، تاسف می‌خورد. او با یادآوری کشته شدن گروگان‌های بریتانیایی و آمریکایی در دوره تصدی‌اش به دست داعش،‌ نوشت: بابت تمام لفاظی‌ها و لاف‌ زدن‌های متعاقب دونالد ترامپ می‌گویم که جنگی در اختیار او بود که به خوبی در مسیر پیروزی قرار داشت.

منبع : ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار