خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران رئیس جمهور فرانسه: ایران باید به مذاکرات هسته‌ای بازگردد!

دیدار امیرعبداللهیان با هنیه در قطر

وزیر امور خارجه کشورمان در قطر با اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به دوحه قطر ضمن دیدار با مقامات ارشد این کشور، با اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز دیدار کرد.

 

امیرعبداللهیان پیش از این با امیر قطر و وزیر امور خارجه قطر نیز دیدار کرده است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با امیر قطر ضمن ابلاغ سلام رییسی، روابط و همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف را بسیار خوب توصیف کرد و گفت، اجرای کامل توافقات انجام شده در دیدار رؤسای دو کشور، زمینه ساز تقویت بیش از پیش مناسبات دوستانه و برادرانه ایران و قطر خواهد بود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار