مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

وزیر نیرو:حقابه هیرمند بر اساس قوانین بین‌المللی باید تأمین شود

وزیر نیرو:حقابه هیرمند بر اساس قوانین بین‌المللی باید تأمین شود وزیر نیرو گفت: حقابه هیرمند بر اساس پروتکل‌های بین‌المللی باید تأمین شود، اما در کنار پیگیری این موضوع طرح‌های ویژه‌ای برای تامین آب سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در خصوص طرح تأمین آب اضطراری سیستان و زاهدان گفت: استان سیستان و بلوچستان برای توسعه نیاز به تامین آب در بخش‌های مختلف شرب، کشاورزی و صنعت دارد. از مهمترین برنامه‌های دولت مردمی تأمین آب برای نقاط مختلف این استان است که طرح‌های قابل توجهی یا اجرا شده یا در مراحل پایانی قرار دارد.

او افزود: مدتی قبل شاهد افتتاح سد کهیر بودیم که آب منطقه کنارک را تامین می‌کرد و در حال حاضر کل روستا‌های این منطقه از این سد آبگیری می‌شوند. سد ماشکید علیا را داریم که آبرسانی به منطقه مرکزی بلوچستان را برعهده دارد. سد شهری‌کور را داریم که با حضور رییس جمهور آبگیری و افتتاح خواهد شد.

وزیر نیرو ادامه داد: همچنین سد ماشکید سفلی را داریم که در دولت سیزدهم عملیات اجرایی آن از سر گرفته شد. مهمترین مشکل ما تأمین آب منطقه زاهدان و منطقه سیستان است که شامل ۵ شهرستان و تعداد قابل توجه روستا‌ها است. با توجه به محدودیت‌های تأمین آب از سمت هیرمند و افغانستان ۳ طرح عظیم برای منطقه در حال اجراست .

محرابیان متذکر شد: تأمین آب از سمت هیرمند و افغانستان حق ملت ایران است و بر اساس پروتکل‌های بین المللی حتما این حقابه باید تأمین شود.

وزیر نیرو با بیان اینکه طرح انتقال آب دریا به سرعت در حال اجراست گفت: طی یک سال گذشته این طرح پیشرفت ۱۲ درصدی داشته و بخش قابل توجهی از طرح انتقال آبخوان شرقی هم اجرا شده است و به زودی آب را به زاهدان می رساند. مهمترین طرح‌ها تأمین آب برای سیستان است که با حفر ۱۲۰ حلقه چاه در استان در حال اجرا است.

او افزود: بزرگترین آب شیرین کن خشکی جهان در حال احداث است که با اینکه تنها ۶ ماه از آغاز احداث آن می گذرد، اما سرعت خوبی داشته است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار