ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رویترز: آمریکا پیشنهاد آتش بس پوتین در اوکراین را رد کرد

رویترز: آمریکا پیشنهاد آتش بس پوتین در اوکراین را رد کرد خبرگزاری رویترز به نقل از منابع روسی مدعی شد که به دنبال تماس میان واسطه‌ها بین مسکو و واشنگتن، آمریکا پیشنهاد آتش بس ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اوکراین را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ویترز به نقل از منابع روسی افزود که پوتین در سال ۲۰۲۳ به صورت علنی و خصوصی از طریق واسطه‌ها، از جمله از طریق شرکای عرب مسکو در خاورمیانه و دیگران، سیگنال‌هایی را به واشنگتن ارسال کرد که نشان می‌دهد آماده بررسی آتش‌بس در اوکراین است.

یک منبع ارشد روسی که از گفتگو‌ها در اواخر سال ۲۰۲۳ و اوایل سال ۲۰۲۴ مطلع است به رویترز گفت: تماس با آمریکایی‌ها به نتیجه نرسید.

منبع دوم روسی که از این تماس‌ها مطلع است به رویترز گفت که آمریکایی‌ها به مسکو از طریق واسطه‌ها گفته‌اند که درباره آتش‌بس احتمالی بدون مشارکت اوکراین بحث نمی‌کنند و بنابراین تماس‌ها با شکست مواجه شد.

منبع سوم ادعا کرد: همه چیز از سوی آمریکایی‌ها به هم ریخت. آمریکایی‌ها نمی‌خواستند اوکراین را تحت فشار قرار دهند.

یک مقام آمریکایی در واشنگتن بیان کرد که ایالات متحده در هیچ گفتگوی واسطه‌ای با روسیه شرکت نکرده است. به نظر می‌رسد گفتگو‌های غیررسمی «Track II» در میان روس‌هایی که در دولت نیستند وجود داشته است، اما ایالات متحده در این گفتگو‌ها شرکت نداشته است.

این مقام آمریکایی گفت که پیشنهاد پوتین، بر اساس آنچه که به طور علنی گزارش شده، نسبت به خواسته‌های گذشته روسیه برای حفظ خاک اوکراین تغییری نکرده است. پوتین هفته گذشته به تاکر کارلسون مجری برنامه گفتگوی آمریکایی گفت که روسیه آماده "گفتگو" است.

به گفته سه منبع روسی، واسطه‌ها در اواخر سال ۲۰۲۳ در ترکیه ملاقات کردند.

چهارمین منبع دیپلماتیک گفت که ارتباط‌هایی از طریق واسطه‌ها بین روسیه و آمریکا به ابتکار مسکو وجود داشته، اما به نظر هیچ نتیجه‌ای نداشتند. این مقام آمریکایی گفت که از تماس غیررسمی از طریق واسطه‌ها بی اطلاع است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار