غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

مخالفت دوباره رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا با لایحه کمک به اوکراین و اسرائیل

«مایک جانسون» رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان ایالات متحده، امروز (چهارشنبه) بار دیگر اعلام کرد که هیچ «برنامه فوری» در راستای تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری دولت جو بایدن برای کمک امنیتی به اوکراین، اسرائیل و تایوان وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مایک جانسون در نشست خبری هفتگی رهبران مجلس نمایندگان آمریکا در این باره گفت: قرار نیست ما از سوی مجلس سنا مجبور به اقدام شویم.

وی بار دیگر تاکید کرد که هر بسته کمک‌های نظامی و بشردوستانه بین‌المللی باید شامل اقداماتی برای رسیدگی به امنیت در مرز ایالات متحده با مکزیک باشد.

رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به تدابیر مرزی این کشور افزود: ما به مطالبه خود ادامه خواهیم داد، زیرا که قبل از رسیدگی به مسائل در سراسر جهان، ابتدا باید به مسائل خود رسیدگی کنیم.

وی پیشتر نیز اعلام کرده بود که مجلس نمایندگان آمریکا تحت کنترل جمهوری‌خواهان طرح ارائه کمک‌های میلیاردی به اوکراین و دیگر طرف‌ها را حتی در صورت تصویب در سنا، بررسی نخواهد کرد.

مایک جانسون اخیرا گفته بود که این لایحه به مقررات امنیت مرز‌های آمریکا که وی آن را مهم‌ترین موضوع آمریکا خوانده است، اشاره‌ای نمی‌کند. جمهوری‌خواهان خواستار گنجانده شدن مقررات مرزی و تخصیص بودجه در این مورد هستند.

گفتنی است این لایحه ده‌ها میلیارد دلار کمک به متحدان ایالات متحده، از جمله حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین و ۱۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار برای (رژیم) اسرائیل ارائه می‌کند.

سناتور‌های آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، صبح روز سه‌شنبه آن را به تصویب رساندند. اما انتقاد اخیر رئیس مجلس نمایندگان چشم‌انداز تصویب آن را در کنگره زیر سوال برده است. / ایرنا

ارسال نظر