دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نتانیاهو مطبوعات را تهدید به محاکمه کرد

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی تمامی روزنامه نگاران و خبرنگاران تهدید کرد، در صورت انتشار اطلاعاتی از نشست‌های کابینه محاکمه و مجازات خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه اطلاع رسانی شبکه رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی کان در خبری در این رابطه اعلام کرد، از این پس هیچ یک از خبرنگارانی که بدون هماهنگی با اداره نظارت و سانسور اقدام به انتشار اطلاعاتی در مورد نشست‌های کابینه کنند، هیچ مصونیتی در برابر دادگاه نخواهند داشت.

به نوشته این رسانه عبری زبان، دفتر نتانیاهو تمامی خبرنگاران و روزنامه نگاران را تهدید کرد در صورتی که از داخل نشست‌های کابینه نقل قول منتشر کنند، محاکمه خواهند شد.

در جزئیات این خبر هم آمده است، دفتر نخست وزیری از تمامی روزنامه نگاران و خبرنگاران می‌خواهد که از انتشار هر نوع اخباری در رابطه با متن گفتگو‌های انجام گرفته در کابینه سیاسی و امنیتی اجتناب کنند، زیرا در صورت انتشار چنین امری آن‌ها هیچ مصونیتی نخواهند داشت، مگر آنکه پیش از انتشار این اطلاعات آن را با اداره نظارت بر انتشار اخبار در میان بگذارند.

این در حالی است که پیش بینی می‌شود مشاور حقوقی کابینه با این دستور العمل مخالفت خواهد کرد، زیرا برخورد با روزنامه نگارانی که اطلاعات نشست‌های داخلی کابینه را منتشر می‌کنند، راه حل قانونی محسوب نمی‌شود، زیرا به هر شکل افشا کنندگان این اطلاعات باید در وحله اول مورد بازخواست قرار بگیرند و قانونا ناشران این اطلاعات تحت تعقیب قرار نمی‌گیرند.

کان در ادامه خبر داد، بنیامین نتانیاهو پیش از این در نوامبر سال گذشته بود که خواستار تصویب قانونی شد که اختیارات اداره نظارت نظامی بر مطبوعات را در دوره جنگ افزایش داده و آن را مجبور کند تا برخورد گسترده تری با مطبوعات داشته باشند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار