کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند

نتانیاهو مطبوعات را تهدید به محاکمه کرد

نتانیاهو مطبوعات را تهدید به محاکمه کرد دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی تمامی روزنامه نگاران و خبرنگاران تهدید کرد، در صورت انتشار اطلاعاتی از نشست‌های کابینه محاکمه و مجازات خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه اطلاع رسانی شبکه رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی کان در خبری در این رابطه اعلام کرد، از این پس هیچ یک از خبرنگارانی که بدون هماهنگی با اداره نظارت و سانسور اقدام به انتشار اطلاعاتی در مورد نشست‌های کابینه کنند، هیچ مصونیتی در برابر دادگاه نخواهند داشت.

به نوشته این رسانه عبری زبان، دفتر نتانیاهو تمامی خبرنگاران و روزنامه نگاران را تهدید کرد در صورتی که از داخل نشست‌های کابینه نقل قول منتشر کنند، محاکمه خواهند شد.

در جزئیات این خبر هم آمده است، دفتر نخست وزیری از تمامی روزنامه نگاران و خبرنگاران می‌خواهد که از انتشار هر نوع اخباری در رابطه با متن گفتگو‌های انجام گرفته در کابینه سیاسی و امنیتی اجتناب کنند، زیرا در صورت انتشار چنین امری آن‌ها هیچ مصونیتی نخواهند داشت، مگر آنکه پیش از انتشار این اطلاعات آن را با اداره نظارت بر انتشار اخبار در میان بگذارند.

این در حالی است که پیش بینی می‌شود مشاور حقوقی کابینه با این دستور العمل مخالفت خواهد کرد، زیرا برخورد با روزنامه نگارانی که اطلاعات نشست‌های داخلی کابینه را منتشر می‌کنند، راه حل قانونی محسوب نمی‌شود، زیرا به هر شکل افشا کنندگان این اطلاعات باید در وحله اول مورد بازخواست قرار بگیرند و قانونا ناشران این اطلاعات تحت تعقیب قرار نمی‌گیرند.

کان در ادامه خبر داد، بنیامین نتانیاهو پیش از این در نوامبر سال گذشته بود که خواستار تصویب قانونی شد که اختیارات اداره نظارت نظامی بر مطبوعات را در دوره جنگ افزایش داده و آن را مجبور کند تا برخورد گسترده تری با مطبوعات داشته باشند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار