ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

حزب‌الله: نتانیاهو سرنوشتی جز سقوط ندارد

حزب‌الله: نتانیاهو سرنوشتی جز سقوط ندارد عضو ارشد حزب‌الله لبنان با تاکید بر اینکه ابتکار عمل در اختیار مقاومت است، گفت که صهیونیست‌ها هر چقدر جنگ را ادامه دهند، دستاوردی نخواهند داشت و نتانیاهو سرنوشتی جز سقوط ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد رعد» رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان طی سخنانی درباره روند تقابل با دشمن صهیونیستی در جبهه‌های مختلف اعلام کرد، تنها با مقاومت می‌توان در برابر جنایاتی که آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه انجام می‌دهند، ایستاد؛ مقاومتی که با استواری و شجاعت و قهرمانی خود همه جهان را متحیر کرده و مانع از رسیدن دشمن به اهدافش می‌شود.

 

محمد رعد با اشاره به ادعاهای دروغین آمریکایی‌ها درباره توقف جنگ علیه غزه گفت، اگر آمریکایی‌ها واقعا به دنبال توقف جنگ هستند چرا همه مهمات مورد نیاز اسراییلی‌ها را تامین می‌کنند و ژنرال‌های ارشد خود را به اتاق‌های عملیات ارتش اشغالگر می‌فرستند؟

 

وی افزود، تنها چیزی که دشمن صهیونیستی در بیش از ۴ ماه در غزه توانست به آن برسد ویرانی و کشتار در این منطقه بود و اشغالگران نتوانستند حماس را نابود کنند. اگر رژیم اشغالگر حماقت کند، جنگ آن با حماس طولانی خواهد شد و اشغالگران اگر بخواهند به تجاوزات خود ادامه دهند وارد یک وضعیت فجیع از جنگ فرسایشی می‌شوند که هرگز نمی‌توانند از آن نجات پیدا کنند.

 

این مقام حزب‌الله تاکید کرد، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اصرار بر ادامه جنگ به دنبال فرار رو به جلو است و نمی‌خواهد بعد از جنگ سقوط کند یا به زندان برود؛ چرا که بعد از جنگ، زندان انتظار او را می‌کشد. سرنوشتی که در انتظار نتانیاهو است یا برکناری از قدرت با روش سیاسی می‌باشد و یا اینکه او مورد هدف قرار خواهد گرفت و تجارب گذشته نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها هیچ ابایی از کشتن یکدیگر ندارند و بارها این کار را کرده‌اند.

 

محمد رعد افزود، نبرد امروز نبردی بسیار حساس و دقیق بوده و نتیجه آن در دوره‌های طولانی در آینده مشخص خواهد شد. هزینه‌های این نبرد بسیار زیاد است اما ما هرکاری که لازم باشد برای محافظت از مردم و کشور خود انجام می‌دهیم. همه ما مدیون مجاهدان و شهدایی هستیم که جان خود را برای سعادت و پیروزی مردمشان فدا کردند و خودشان به سعادت اخروی رسیدند.

 

وی تصریح کرد، دشمن به دنبال سیاه‌نمایی و گسترش دایره درگیری‌هاست اما ما صبر می‌کنیم و هرگز در دامی که دشمن می‌خواهد نمی‌افتیم. ما به روش خودمان با دشمن می‌جنگیم و ابتکار عمل و دست برتر متعلق به مقاومت است. دشمن هرگز نمی‌تواند به اهداف خود در لبنان برسد یا شروطش را به ما تحمیل کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار