توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

نخستین واکنش حماس به اظهارات بورل درباره آنروا

نخستین واکنش حماس به اظهارات بورل درباره آنروا جنبش حماس امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اظهارات اخیر مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، موید نیات شوم تل‌آویو در خصوص آنروا است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس امروز (سه‌شنبه ۱۳ فوریه)، اعلام کرد که اظهارات مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جوزپ بورل مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد «طی سال‌های آتی از دست آنروا (آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل) رهایی یابد»، نشانگر نیات شوم دشمن اشغالگر علیه آنروا است و قصد تل آویو از وارد کردن «اتهامات ساختگی» به کارمندان این آژانس در نوار غزه مبنی بر مشارکت ‌آنها در حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در مجاورت نوار غزه در ۷ اکتبر را برملا کرد.

 

به نوشته روزنامه رأی الیوم، حماس اعلام کرد که این اظهارات بورل گواه جدیدی در اثبات نیات و اهداف شوم دشمن صهیونیست علیه این نهاد بین‌المللی است. لذا مقاومت با توجه به اهمیت نقش آنروا در حمایت از آوارگان فلسطینی از سازمان ملل و کشورهای حامی این آژانس می‌خواهد که تسلیم سازوکار گمراه‌سازی دشمن صهیونیستی که به گفته کمیسر آژانس آنروا تا این لحظه نتوانسته حتی یک دلیل و مدرک برای اثبات ادعاهای خود رو کند، نشوند.

 

رژیم صهیونیستی ۱۲ نفر از ۱۳ هزار کارمند آنروا را در نوار غزه به همکاری با حماس در جریان آغاز عملیات طوفان الاقصی متهم کرده و به همین بهانه نیز، ۱۸ کشور و اتحادیه اروپا، کمک‌های مالی خود به این آژانس را به حالت تعلیق درآوردند. این در حالی است که مقامات آنروا عنوان کرده‌اند که گزارشات مربوط به همکاری کارکنان این سازمان با مقاومت، ممکن است چندین هفته طول بکشد.

 

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز گذشته تصریح کرد که «نتانیاهو به حرف کسی گوش نمی‌دهد و از ما می‌خواهد ادعاهای بدون مدرکش را باور کنیم و چشمان‌مان را بر روی رعایت قوانین بین‌المللی ببندیم».

 

مقاومت در برابر از سرگیری کمک‌های بشردوستانه به آنروا در حالی شکل گرفته است، بیش از ۸۵ درصد از مردم فلسطین تحت تاثیر جنگ غزه در شرایط بسیار وخیمی زندگی می‌کنند و طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین تاکنون تحت تاثیر حملات رژیم صهیونیستی نزدیک به بیش از ۲۸ هزار نفر فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۰ هزار نفر دیگرشان هم زخمی شده‌اند. هنوز آمار دقیقی از هزاران فردی که در زیر آوارها مدفون شده‌اند، وجود ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار