پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

ترافیک شدید در جاده‌های شمالی

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 19
کد خبر: ۲۲۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سرهنگ نادر رحمانی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور تا عصر روز پنجشنبه گفت:‌ گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک در سراسر کشور حاکی از آن آست که هم اکنون در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس از ابتدای محور تا کیلومتر ۶ ترافیک سنگین بوده و از کیلومتر ۶ به بعد تا محدوده آدران ترافیک نیمه سنگین است. همچنین ترافیک در طول مسیر پرحجم اما روان است.

 

وی با بیان اینکه در مسیر شمال به جنوب محور کرج-چالوس در محدوده های پل زنگوله و آدران تا ابتدای محور نیز ترافیک پرحجم و روان است، گفت:‌ در مسیر جنوب به شمال محور هراز در محدوده بایجان شاهد ترافیک نیمه سنگین و در محدوده های رودهن، مشاء، امامزاده هاشم، آب اسک و گزنک نیز ترافیک پرحجم و روان گزارش شده اس

ت.

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور هراز در محدوده تونل شماره یک را سنگین اعلام کرد و گفت:‌ در مسیر جنوب به شمال محور فیروزکوه در محدوده های پل سفید و ورودی شهر های گیلاوند، زیرآب و شیرگاه نیز شاهد ترافیک پرحجم اما روان هستیم.

 

به گفته رحمانی در مسیر جنوب به شمال محور قزوین-رشت در محدوده های عوارضی امامزاده هاشم و ورودی شهر رودبار ترافیک نیمه سنگین است و همین وضعیت در آزادراه تهران به کرج در محدوده های گرمدره و پل کلاک تا پل فردیس نیز گزارش شده است.

 

وی با با بیان اینکه در آزادراه کرج به قزوین در محدوده پل فردیس تا مهرشهر نیز ترافیک نیمه سنگین است، اظهارکرد: در آزادراه تهران-پردیس و محور تهران-لواسان نیز ترافیک پرحجم اما روان گزارش شده و در سایر محورهای مواصلاتی کشور مشکل ترافیکی وجود ندارد.

 

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در مورد وضعیت جوی جاده‌ها نیز گفـت: گزارشی از بروز پدیده‌های جوی در جاده‌های کشور وجود ندارد.

 

رحمانی با اعلام شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ از رانندگان و مسافران خواست برای اطلاع از وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور و نیز امدادرسانی به حوادث احتمالی با این شماره تماس بگیرند.

منبع : ایلنا

 

ارسال نظر
آخرین اخبار