اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

چاره ترافیک مهرماه تهران چیست؟

شهرداری تهران می گوید برای اینکه ترافیک این روزهای تهران کنترل شود به اقداماتی مانند درخواست شناور شدن ساعات آغاز و پایان کار ادارات و سازمانهای دولتی را در دستور کار قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، معمولا ترافیک گره خورده در روزهای ابتدای پاییز، همه را کلافه می‌کند. محسن پورسیدآقایی درباره حجم ترافیک امسال معتقد است: طبیعی است در مهرماه، ترافیک نسبت به تابستان افزایش می یابد، ولی مهر امسال را باید نسبت به مهر پارسال سنجید. طبیعی است اگر در دو ماه آغاز طرح جدید، تیرماه را نسبت به تیرماه سال قبل و مردادامسال را نسبت به مرداد پارسال بسنجیم و این سنجش نشان می دهد ترافیک کاهش یافته است.

 

پورسید آقایی اعلام کرد: محرز است مهرماه، ترافیک مدارس و دانشگاه ها شروع می شود و اصولا مرخصی ها پایان می یابد و همه عوامل ترافیک را افزایش می دهد. این طرحها باعث می شود در شروع مهرماه، ترافیک روان تری داشته باشیم.

 

او درباره تمهیدات دولتی برای کاهش ترافیک در مهرماه ۹۸ هم گفت: ما پیشنهاد شناور شدن ساعات کار بانکها و ادارات را به هیات دولت داده ایم. طبق این پیشنهاد، ساعات کار تمام دستگاه های اجرایی و بانکها از ۷ تا ۹ صبح شناور باشد و بعدازظهر هم خروجشان شناور باشد. ما اخیرا نامه را به هیات دولت فرستادیم و در صحبتهای اولیه، ممانعتی ندیده ایم ولی هنوز رسما چیزی به شهرداری ابلاغ نشده است.

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر