دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

توضیحات سازمان مدیریت بحران درباره افت فشار گاز در کشور

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: انفجار در خط لوله سراسری گاز باعث شد تا در برخی استان‌های کشور افت گاز به وجود آید و تلاش همکاران ما این است که به سرعت این مشکل برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر. حسین ظفری سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به انفجار در خط لوله سراسری گاز در منطقه خرم بید فارس و گردنه حلوایی، اظهار کرد: این حادثه بامداد امروز در محدوده شهر گندمان اتفاق افتاد که با حضور به موقع اعضاء ستاد بحران استان و شهرستان و همه عوامل امدادی، هلال احمر، آتش نشانی، امداد گاز، اورژانس، نیرو‌های امنیتی و انتظامی و نیرو‌های امدادی خطوط انتقال سراسری گاز منطقه ۴ آتش مهار شد و خطوط در حال تعمیر هستند.

 

وی افزود: در حال حاضر اوضاع تحت کنترل است و مشکل خاصی وجود ندارد و این حادثه هیچگونه صدمات جانی و مصدوم نداشته است.

 

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور افزود: محور بروجن – گندمان که به دلیل انفجار خط لوله گاز و جلوگیری از بروز خطرات احتمالی مسدود اعلام شده بود به دلیل حجم بالای ترافیک با تلاش راهداران، نیرو‌های امدادی و عوامل اداره گاز بازگشایی شد.

 

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: این اتفاق باعث شد تا در برخی استان‌های کشور افت گاز به وجود آید و تلاش همکاران ما در دستگاه‌های تخصصی به ویژه گاز، این است که به سرعت این مشکل برطرف شود./ فارس

ارسال نظر