بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

روسیه دلیل «زلنسکی» برای عقب‌نشینی از «آودیوکا» را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که برخلاف ادعای رییس‌جمهور اوکراین عقب‌نشینی ارتش اوکراین از آودیوکا برای نجات جان آدمها نبود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز شنبه در واکنش به ادعای زلنسکی اعلام کرد تصمیم کی‌یف برای خروج نیروهای خود از آودیوکا برای «نجات جان انسان‌ها» نبود، چرا که اوکراین فقط می‌تواند برای پول بجنگد و مسائل دیگر برای آن اهمیتی ندارد.

 

ساعات پیش ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین با تأیید عقب‌نشینی ارتش این کشور از شهر راهبردی آودیوکا مدعی شد که نیروهای نظامی این کشور به این علت از این شهر عقب‌نشینی کردند چون نمی‌خواستند مردم کشته شدند.

 

پیش‌تر گاردین به نقل از یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که تجهیزات مورد نیاز و ضروری اوکراینی‌ها به ویژه مهمات رو به اتمام است و از نظر ما این موضوع اخطاری درباره اتفاق شوم آتی است.

 

این مقام پنتاگون که نخواست نامش فاش شود، گفت: شاهد اتمام تدریجی تجهیزات حیاتی اوکراینی‌ها به ویژه مهمات هستیم و از نگاه ما این مساله مقدمه اتفاق شومی است که در صورت عدم تامین این بودجه، در انتظار آنها (کی‌یف) خواهد بود. وی اضافه کرد: بدون این بودجه اوکراین هیچ شانسی برای مقاومت برای ارتش مقتدر روسیه ندارد و علاوه بر این، در خط مقدم جبهه، مواضع دیگری نمایان خواهد شد که دست‌شان از تجهیزات و مهمات حیاتی خالی خواهد ماند.

 

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پنجشنبه هفته گذشته به خبرنگاران گفت که «آودیوکا در خطر تصرف به دست روسیه است» و از این مساله به عنوان بهانه‌ای برای تصویب بودجه مازاد تخصیصی به اوکراین بهره برد.

 

این در حالی است که دیروز الکساندر تارنافسکی، فرمانده واحد تاویرای ارتش اوکراین تأیید کرد که نیروهای این واحد از استحکامات «زنیت» در جنوب آودیوکا عقب‌نشینی کرده‌اند.

 

سنای آمریکا اوایل هفته جاری بسته کمک ۹۵ میلیارد دلاری شامل بودجه ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کرد و آن را به مجلس نمایندگان فرستاد اما این مجلس از تایید آن پیش از تعطیلات دوهفته‌ای کنگره ناکام ماند. سرنوشت این بسته پیشنهادی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد زیرا جمهوری‌خواهان که اکثریت مجلس نمایندگان را در اختیار دارند، تصویب و تایید هر نوع کمک خارجی را به تامین و تقویت امنیت مرز جنوبی آمریکا منوط کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار