استاندار: وضعیت ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران مناسب نیست اطلاعیه بانک مرکزی؛ پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی ۱۴۰۴ قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۴ قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴/طلا در نقطه اوج ایستاد جزییات واریز میلیونی دولت؛ مشمولان دریافت یارانه جدید مشخص شدند قیمت سکه، نیم‌سکه، ربع‌سکه ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ جزئیات واریز اعتبار سبد غذایی مادران باردار واریز کمک هزینه «سبد غذایی» مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار نیازمند/ شارژ ۱.۲ میلیون تومانی حساب سرپرستان خانوار جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ اعلام شد قیمت امروز طلا و سکه / سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۹۷ میلیون قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ +جدول اطلاعیه مهم وزارت کار؛ اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا چه تاریخی قابل استفاده است؟ قاچاق ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت در پوشش اظهارنامه هیدروکربن حداقل حقوق بازنشسته‌ها برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد

هادیان فر:خراسان رضوی از استان‌های پر تصادف کشور است

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت:استان خراسان رضوی جزو استان‌های پر تصادف کشور است که باید برای آن تمهیدات جدی پیش‌بینی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از استانداری خراسان رضوی، سید کمال هادیان فر روز شنبه و در جلسه شورای راهبردی کاهش تصادفات استان خراسان رضوی افزود:۳۲ دستگاه در شکل گیری تصادفات رانندگی در کشور نقش دارند و این مسوولیت فقط بر عهده پلیس نیست.

وی ادامه داد: استفاده از کمربند ایمنی باعث ایجاد کمترین تلفات در حوادث رانندگی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در گام نخست برای تاثیرگذاری در کاهش تصادفات باید به لحاظ مدیریتی بخواهیم که به این سمت حرکت کنیم.

هادیان فر اظهار کرد:نقاط پر تصادف، علت و ساعت آن از عوامل بسیار مهمی هستند که باید تجزیه و تحلیل شده و بر اساس آن تصمیم‌گیری شود.

استاندار خراسان رضوی نیز گفت: برای اتمام بخشی از پروژه آزادراه حرم تا حرم که در استان خراسان رضوی قرارگرفته، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در راستای تامین آن می‌توان از مولدسازی بهره گرفت.

یعقوبعلی نظری بیان کرد: در شرایطی کنونی راه‌های استان، راه‌حلی که به سرعت می‌توان انجام شود در مرحله نخست و در قالب اقدام زودبازده، مولفه‌های مربوط به بازدارندگی و پیشگیری از وقوع است که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: صرف نظر از تجهیزات، راه بسیار مهم است که در این حوزه ظرفیت راه‌های خراسان رضوی نسبت به زائر و حمل و نقل باری که در استان اتفاق می‌افتد با شرایط موجود تناسب ندارد.
نظری بیان کرد: بازدارندگی از وقوع حوادث بسیار مهم است چرا که بسیاری از حوادث خطای انسانی است و در جایی اتفاق می‌افتد که هیچ مشکل فنی وجود ندارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار