تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

نتانیاهو: پذیرش شروط حماس به معنای شکست اسراییل است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مواضعی بار دیگر با رد شروط حماس برای آتش بس گفت: پذیرش مطالبات و شروط حماس به معنای شکست اسراییل خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مواضعی با ادعای اینکه سربازان ما به تداوم جنگ تا پایان آن اصرار دارند، مدعی شد: «همه می‌گویند ما باید تا تحقق پیروزی و نابودی حماس باید به نبرد ادامه دهیم.»

 

شبکه خبری الجزیره نوشت: نتانیاهو با اعلام اینکه جنگ تا تحقق همه اهداف‌مان ادامه خواهد یافت، گفت: «مطالبات و شروط حماس به معنای شکست اسرائیل است و ما با آن موافقت نخواهیم کرد.»

 

وی با اشاره به موافقت چند روز پیش خود با انجام عملیات آزادسازی اسرای اسرائیلی علیرغم خطرناک بودن آن، تصریح کرد: «فشار نظامی ادامه خواهد یافت و ما تا نابود کردن گردان‌های حماس به جنگ ادامه می‌دهیم، این همان چیزی است که در گفت‌وگو و تماس با رهبران جهان، آن را اعلام می‌کنیم.»

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر اینکه کسانی که خواهان عدم نبرد ما در رفح هستند به دنبال شکست ما در جنگ‌اند، مدعی شد: «ما در برابر فشارها و دیکته‌های بین‌المللی عقب‌نشینی نخواهیم کرد، زیرا متعهد به نابود کردن شر هستیم.»

 

نتانیاهو در نطق خود با تکرار ادعاهای رسانه‌ای خود برای کاهش فشار خانواده‌های اسرای باقیمانده در غزه با ادعای پیشروی ارتش در غزه گفت: «دستیابی به توافق با فلسطینی‌ها فقط از طریق مذاکرات مستقیم میان دو طرف و بدون پیش‌شرط‌ها خواهد بود.»

 

وی بار دیگر به تکرار ادعای نخ نمای خود در توانایی ارتش این رژیم در غلبه بر حماس افزود: «ما با رئیس جمهوری آمریکا همکاری داریم و از حمایت وی قدردانیم اما با دولت آمریکا در همه امور اتفاق‌نظر نداریم.»

 

نتانیاهو با ادعای اینکه ناکامی اقتصادی وجود ندارد و شاخص‌های کلی اقتصاد قوی است، بار دیگر از ادامه سیاست خود در عملیات نظامی ضد حماس در غزه خبر داد.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه انتخابات آخرین چیزی است که در اسرائیل بدان نیاز داریم، گفت: «زمینه بزرگی برای انتقال غیرنظامیان در رفح وجود دارد.»

 

وی در پایان بار دیگر تصریح کرد: «اسراییل عملیات در رفح را اجرایی خواهد کرد حتی اگر به توافقی بر سر اسرا دست یابیم.»/ مهر

ارسال نظر