دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تلاش سازمان جهانی بهداشت برای دسترسی به بیمارستان ناصر غزه

سازمان جهانی بهداشت از تلاش برای دسترسی به بیمارستان ناصر غزه در سایه محاصره آن توسط نظامیان اسرائیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد در پی حمله اسرائیل به بیمارستان ناصر و محاصره آن، تلاش می‌کند تا به این مرکز که بزرگترین مرکز پزشکی فعال در غزه است دسترسی پیدا کند.

 

تاریک جاسارویچ، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در مورد بیمارستان ناصر در شهر خان یونس در جنوب غزه گفت: هنوز بیماران بدحال و مجروح در داخل بیمارستان هستند.

 

به گزارش پایگاه خبری پراودا، این مقام اعلام کرد نیرو‌های سازمان جهانی بهداشت و آنروا سعی دارند تا راه ارتباطی برای کمک به کادر درمان و بیماران داخل این بیمارستان بیابند.

 

پیشتر، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه با اشاره به محاصره بیمارستان «ناصر» در غزه توسط نظامیان صهیونیست گفت که جان بیماران، آوارگان و کادر پزشکی این بیمارستان در خطر است.

 

منابع محلی گزارش دادند که تانک‌ها و بولدوزر‌های رژیم صهیونیستی در ورودی بیمارستان میدانی الاردنی واقع در کنار بیمارستان ناصر مستقر شده‌اند.

 

رژیم صهیونیستی مدعی است که بیمارستان ناصر یکی از مقر‌های نیرو‌های حماس در غزه است.

 

همچنین سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که از هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۷۲۱ حمله از سوی رژیم صهیونیستی علیه مراکز بهداشتی در فلسطین ثبت شده است.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

 

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر