هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

توافق آذربایجان و ارمنستان برای تحقق صلح

توافق آذربایجان و ارمنستان برای تحقق صلح در حاشیه نشست امنیتی مونیخ، رؤسای ایروان و باکو بر ضرورت ادامه گفت‌وگوها برای حل‌وفصل اختلافات به‌طور مسالمت‌آمیز تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حاشیه نشست امنیتی مونیخ، نخست وزیر ارمنستان در نشستی با رئیس جمهور آذربایجان توافق کردند که رایزنی‌ها برای رسیدن به صلح را ادامه دهند.

 

پایگاه النشره لبنان روز شنبه گزارش داد که دولت ارمنستان پس از دیدار سه‌جانبه رئیس‌جمهور آذربایجان، نخست‌وزیر ارمنستان و صدراعظم آلمان در حاشیه نشست امنیتی مونیخ، اعلام کرد ایروان و باکو در این دیدار توافق کردند فعالیت‌ها برای رسیدن به صلح ادامه یابد.

 

رسانه‌های آذربایجانی از دیدار دوجانبه وزرای امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در حاشیه نشست امنیتی مونیخ خبر دادند و طرفین قرار است به زودی، دوباره به منظور تداوم مذاکره برای توافق صلح دیدار کنند.

 

خبرگزاری آذری پرس آذربایجان (آپا) در این باره گزارش داد که مذاکرات کمیته‌های دو کشور برای تعیین مرزها قرار است ادامه بیابد.

 

افزون بر این، خبرگزاری فرانسه نیز گزارش کرد که «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان و «اولاف شولتس»، صدر اعظم آلمان نیز ساعاتی پیش در حاشیه این نشست دیداری سه‌جانبه داشتند.

 

طبق بیانیه دفتر صدر اعظم آلمان، شولتس در این دیدار سه‌جانبه که به ابتکار او انجام شد، خواستار به نتیجه‌رسیدن سریع مذاکرات صلح میان باکو و ایروان شد.

 

پس از این دیدار نیز شولتس گفت که رؤسای جمهور ارمنستان و جمهوری آذربایجان وعده دادند که اختلافات را به طور مسالمت‌آمیز حل‌وفصل کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار