شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

وزیر ورزش:طباطبایی مدیرعامل پرسپولیس نمی‌شود

وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که سید حسن طباطبایی در راس فدراسیون کاراته به عنوان رئیس ادامه فعالیت خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛در هفته گذشته بود که دو عضو جدید به هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اضافه شدند. بر این اساس سید حسن طباطبایی و ابراهیم شکوری جایگزین پیمان حدادی و حسین خبیری شدند تا ترکیب جدیدی در هیات مدیریت باشگاه پرسپولیس شکل گیرد.
هر چند به صورت رسمی این موضوع صورتجلسه نشد اما وزارت ورزش از قطعیت تغییر در هیات مدیره پرسپولیس خبر داد.
با این تغییرات، سید شروین اسبقیان معاون قهرمانی وزارت ورزش اعلام کرد که سید حسن طباطبایی می‌بایست از ریاست فدراسیون کاراته به باشگاه پرسپولیس نقل مکان کند و همین موضوع گمانه زنی هایی را درباره تغییر مدیرعامل پرسپولیس مطرح کرد.
اما امروز وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که سید حسن طباطبایی به فعالیت خود در فدراسیون کاراته ادامه خواهد داد و با این صحبت، طباطبایی دیگر گزینه مدیریت این باشگاه نخواهد بود و مشخص نیست به عنوان عضو هیات مدیره به کار خود ادامه خواهد داد یا که خیر.
پیش از این شنیده شده بود که طباطبایی چندان تمایل ندارد تا فدراسیون کاراته را ترک کند./فارس

ارسال نظر