پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است

وضعیت بورس در ساعات پایانی معاملات امروز ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

بازار سرمایه پس از ریزش های پی در پی که در روز های گذشته تجربه کرد، بالاخره توانست با رشدی ۷ هزار واحدی کمی از ریزش های هفته ی گذشته را جبران کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بازار سهام سومین روز کاری هفته را با رشد به کار خود پایان داد. این در حالی است که در طی هفته های گذشته بازار سرمایه حمایت 2 میلیون و 100 هزار واحدی را از دست داد و به نظر می رسد برای رشد قابل توجه خود باید ابتدا بتواند از سد این مقاومت عبور کند.

 

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی 6600 واحدی به 2 میلیون و 71 هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی 4500 واحدی به ارتفاع 727 هزار واحد رسید.

 

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «شستا» و «بوعلی» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «فصبا»، «غصینو» و «وسپهر» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «خودرو»، «فولاد» و «سصفها» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فنر»، «بیوتیک» و «آردینه» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

 

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 30 بهمن ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 900 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 100 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

 

در بازار امروز 320 نماد در محدوده مثبت و 105 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 259 نماد در محدوده مثبت و 152 نماد در محدوده منفی معامله شدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار