شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

گروسی به تهران می‌آید

گروسی به تهران می‌آید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنانی اعلام کرد که قصد دارد برای پایان دادن به مسایل پادمانی، برای نخستین بار طی یک سال گذشته، ماه آینده میلادی به ایران سفر کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در پایان نشستی با وزیران خارجه اتحادیه اروپا از نخستین سفر خود به ایران طی یک سال گذشته برای پایان دادن به مسایل پادمانی در ماه آینده میلادی خبر داد.

 

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: ایران کماکان در حال انجام غنی‌سازی در سطحی فراتر از نیازهای صلح‌آمیز است.

 

مدیر کل آژانس پس از جلسه با وزیران خارجه اتحادیه اروپا مدعی شد درحالیکه سرعت غنی سازی اورانیوم به مقدار کمی از پایان سال گذشته کاهش یافته، ایران همچنان به میزان ۷ کیلوگرم اورانیوم ۶۰ درصد به صورت ماهانه غنی سازی می‌کند.

 

وی ادعا کرد: اظهارات نگران‌کننده‌ای وجود دارد، شاید شنیده باشید که مقامات بلندپایه ایران می‌گویند اخیراً تمام عناصر لازم برای یک سلاح هسته‌ای را دارند.

 

گروسی در گفت‌وگو با رویترز گفت که وی می‌خواهد ماه آینده برای اولین بار در طول یک سال گذشته به تهران سفر کند تا به فاصله گرفتن دو طرف پایان دهد.

 

مدیر کل آژانس ادامه داد: به نظر می‌رسد که ما از هم دور می‌شویم. ایران می‌گوید از غرب مشوق‌هایی دریافت نمی‌کند، اما من درک این منطق را بسیار پیچیده می‌دانم زیرا آنها باید با ما همکاری کنند. هرگز نباید مشروط به انگیزه‌های اقتصادی یا چیز دیگری باشد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار