همکاری هسته‌ای روسیه و چین وارد فاز جدیدی می‌شود سقوط یک هواپیما در الجزایر چهار کشته بر جای گذاشت قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای سفارت اسرائیل در آتن تخلیه شد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان، یک شهید برجا گذاشت وزارت خارجه آمریکا سفر ویتکاف به روسیه را تایید کرد طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد بلومبرگ: روسیه در حال بررسی برقراری آتش‌بس هوایی با اوکراین است بالا گرفتن تنش‌ها میان رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و نتانیاهو فایننشال تایمز: ترامپ آماده تحریم‌های جدید علیه ناوگان روسیه می‌شود نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر مدعی حضور نیرو‌های خارجی در جبهه روسیه شد

گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد ایران پیش از حملات اخیر، آژانس را از تدابیر حفاظتی خود نسبت به ذخایر اورانیوم غنی‌شده مطلع کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 25
کد خبر: ۲۸۱۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که قبل از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، تهران آژانس را از اتخاذ «تدابیر حفاظتی» نسبت به ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود آگاه کرده بود.

گروسی در اظهاراتی که پس از بازدید‌های فنی از برخی سایت‌های آسیب‌دیده مطرح شد، گفت: «در این بازدید‌ها با آوار روبه‌رو بودیم؛ حتی احتمال وجود مهمات منفجرنشده هم وجود دارد. این بازرسی‌ها عادی نیستند.»

وی با تأکید بر اینکه برنامه نظارتی آژانس در ایران مختل شده، افزود: «در هر صورت، دانش فنی و ظرفیت صنعتی در ایران وجود دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را انکار کند.»

گروسی همچنین در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران تنها چند ماه به عقب رانده شده، گفت با این رویکرد که مدام تخمین‌هایی درباره مدت زمان باقی‌مانده برای دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ارائه شود، موافق نیست؛ چراکه این‌گونه ارزیابی‌ها بیشتر به برداشت ناظران بستگی دارد تا واقعیت‌های فنی.

مدیرکل آژانس همچنین تصریح کرد: «ایده من این است که دوباره با ایران وارد تعامل شویم. چرا این گفت‌و‌گو در وین انجام نشود؟»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: گروسی غنی سازی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار