زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

حادثه امنیتی در محدوده تنگه باب المندب

سازمان تجارت دریایی انگلیس از هدف قرار گرفتن یک کشتی در فاصله ۶۰ مایلی شمال سواحل جیبوتی و در محدوده تنگ باب المندب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی جدید در آب‌های شمال غرب جیبوتی و در محدوده تنگ باب المندب خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی جدید در فاصله ۶۰ مایلی دریایی شمال سواحل جیبوتی در محدوده تنگه باب‌المندب خبر داد.

 

شرکت امنیت دریانوردی انگلیس (امبری) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: گزارشی را دریافت کردیم که یک کشتی نزدیک سواحل جیبوتی طی ۲۰ دقیقه با دو موشک مورد هدف قرار گرفته است.

 

پیش از این، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که ارتش یمن موفق شده است طی ۲ عملیات منحصر به فرد ۲ کشتی آمریکایی را با شماری اژدر مناسب هدف قرار دهد.

 

سریع ادامه داد: ۲ کشتی آمریکاییِ هدف قرارداده‌شده در خلیج عدن «سی چمپیون» (Sea champion) و «ناویس فورچونا» (Navis Fortuna) نام دارند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: به یاری خداوند در ۲۴ ساعت گذشته ۴ عملیات دریایی و هوایی را به انجام رساندیم. کشتی انگلیسی نیز به لطف خداوند به طور کامل غرق شد.

 

سریع ادامه داد: ما بر حق کامل خود در اتخاذ اقدامات نظامی بیش‌تر در دریای سرخ و دریای عرب در راستای دفاع از ملت، کشور و امتمان تاکید می‌کنیم.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: عملیات ما در دریای سرخ و دریای عرب تشدید خواهد شد و تا زمانی که حمله به غزه و محاصره آن پایان نیابد متوقف نخواهد شد./ مهر

ارسال نظر