گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

حادثه امنیتی در محدوده تنگه باب المندب

سازمان تجارت دریایی انگلیس از هدف قرار گرفتن یک کشتی در فاصله ۶۰ مایلی شمال سواحل جیبوتی و در محدوده تنگ باب المندب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی جدید در آب‌های شمال غرب جیبوتی و در محدوده تنگ باب المندب خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی جدید در فاصله ۶۰ مایلی دریایی شمال سواحل جیبوتی در محدوده تنگه باب‌المندب خبر داد.

 

شرکت امنیت دریانوردی انگلیس (امبری) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: گزارشی را دریافت کردیم که یک کشتی نزدیک سواحل جیبوتی طی ۲۰ دقیقه با دو موشک مورد هدف قرار گرفته است.

 

پیش از این، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که ارتش یمن موفق شده است طی ۲ عملیات منحصر به فرد ۲ کشتی آمریکایی را با شماری اژدر مناسب هدف قرار دهد.

 

سریع ادامه داد: ۲ کشتی آمریکاییِ هدف قرارداده‌شده در خلیج عدن «سی چمپیون» (Sea champion) و «ناویس فورچونا» (Navis Fortuna) نام دارند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: به یاری خداوند در ۲۴ ساعت گذشته ۴ عملیات دریایی و هوایی را به انجام رساندیم. کشتی انگلیسی نیز به لطف خداوند به طور کامل غرق شد.

 

سریع ادامه داد: ما بر حق کامل خود در اتخاذ اقدامات نظامی بیش‌تر در دریای سرخ و دریای عرب در راستای دفاع از ملت، کشور و امتمان تاکید می‌کنیم.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: عملیات ما در دریای سرخ و دریای عرب تشدید خواهد شد و تا زمانی که حمله به غزه و محاصره آن پایان نیابد متوقف نخواهد شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار