پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

الحدیده یمن دوباره بمباران شد

الحدیده یمن دوباره بمباران شد جنگنده‌های آمریکایی-انگلیسی باردیگر مناطقی از یمن را طی کمتر از 24 ساعت بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، جنگنده‌های آمریکایی-انگلیسی باردیگر مناطقی از یمن را بمباران کردند.

 

در همین ارتباط گزارش شده است که ائتلاف آمریکا و انگلیس این بار منطقه العرج در شمال غربی شهر الحدیده را در دو نوبت بمباران کردند.

 

ساعاتی پیش از این نیز، متجاوزان منطقه الجبنه در شمال شهر ساحلی الحدیده در دریای سرخ در غرب کشور یمن را طی دو نوبت حمله با فاصله زمانی نزدیک به هم هدف قرار داده بودند.

 

پیش از این نیز، وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون در اشاره به تنش‌ها در دریای سرخ اذعان کرده بود که نیروهای یمنی دارای ذخایر زیادی از تجهیزات نظامی هستند و ما برای کاهش این ذخایر نظامی تلاش می‌کنیم.

 

پنتاگون همچنین درباره هدف قرار دادن پهپاد آمریکایی توسط نیروهای یمنی گفت: «تایید می‌کنیم که پهپاد MQ ۹ در یمن منهدم شد و نشانه‌ها حاکی از آن است که این پهپاد توسط موشک زمین به هوای نیروهای یمنی سرنگون شده است.»

 

وزارت دفاع آمریکا همچنین افزود که نیروهای ما از ۴ فوریه در عراق و سوریه مورد حمله قرار نگرفته‌اند، اما شاهد افزایش حملات یمنی‌ها بوده‌ایم.

 

امروز همچنین یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات‌های جدید ارتش یمن علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

سریع اعلام کرد: نیروی پهپادی ارتش با به کارگیری چندین پهپاد، عملیاتی نظامی را در دریای سرخ و دریای عرب علیه چند ناو متخاصم آمریکایی به انجام رساند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: همچنین نیروی پهپادی ارتش برخی مواضع حساس دشمن اسراییلی را در منطقه‌ام الرشاش در جنوب فلسطین اشغالی با چند پهپاد دیگر هدف قرار داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار