ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

درخواست اوکراین از ژاپن برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه

درخواست اوکراین از ژاپن برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه نخست‌وزیر اوکراین که به توکیو سفر کرده از ژاپن و اتحادیه اروپا درخواست کرد به بهانه مرگ یکی از مخالفان سرشنان دولت روسیه، تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دنیز شمیهال» نخست‌وزیر اوکراین در نشست خبری مشترک با «فومیوکیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در توکیو از اتحادیه اروپا و ژاپن خواست به علت مرگ «الکسی ناوالنی» تحریم‌های جدیدی علیه دولت روسیه اعمال کنند.

 

این درخواست نخست‌وزیر اوکراین در شرایطی بیان می‌شود که اتحادیه اروپا تلاش می‌کند تا این بار مرگ «الکسی ناوالنی» مخالف غرب‌گرای دولت روسیه را بهانه‌ای برای تحریم روسیه قرار دهد. کشورهای اتحادیه اروپا از جمله آلمان روز دوشنبه خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه مسکو به دلیل مرگ الکسی ناوالنی، مخالف غرب گرای دولت روسیه شدند.

 

«آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان ابراز امیدواری کرد که ۲۷ کشور اتحادیه اروپا به زودی بر سر بسته سیزدهم تحریم های روسیه به توافق برسند. مقامات اتحادیه اروپا می گویند اگر بوداپست موافقت کند، این اتفاق می تواند روز چهارشنبه رخ دهد.مقامات اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده اند که مقامات زندان روسیه مرتبط با مرگ ناوالنی به فهرست تحریم های جدید علیه روسیه اضافه شوند.

 

مرکز زندان‌های منطقه خودگردان یامالو-نِنتس متعلق به فدراسیون روسیه در مدار شمالگان روز جمعه اعلام کرد که آلکسی ناوالنی جان خود را از دست داده است. در بیانیه این ندامتگاه به این نکته اشاره شده است که ناوالنی پس از پیاده‌روی روزانه «حال مساعدی» نداشت و بلافاصله هوشیاری‌اش را از دست داد.

 

نخست‌وزیر اوکراین در ادامه افزود: ما می‌خواهیم که این تحریم‌ها در حوزه مسائل اقتصادی علیه بخش‌های اقتصادی، و در حوزه‌ سیاسی علیه افراد اعمال شوند.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار