واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واکنش پکن به احتمال تحریم‌ شرکت‌های چینی به اتهام کمک به روسیه

پکن با رد اتهامات مبنی بر کمک برخی شرکت‌های چینی به روسیه برای فرار از تحریم‌های اتحادیه اروپا، از «تحریم غیرقانونی» این شرکت‌ها انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، پکن با رد «تحریم‌های غیرقانونی» احتمالی اتحادیه اروپا علیه برخی شرکت‌های چینی متهم به همکاری به روسیه برای دور زدن تحریم‌ها، اعلام کرد که از منافع شرکت‌های چینی دفاع خواهد کرد.

 

فایننشال‌تایمز به‌تازگی در گزارشی مدهی شد که اتحادیه اروپا در نظر دارد تا در سیزدهمین دور تحریم‌هایش علیه روسیه به بهانه جنگ اوکراین، سه شرکت چینی و یک شرکت هندی را در فهرست تحریمی قرار دهد.

 

بروکسل مدعی است که این شرکت‌ها به ویژه از طریق تامین قطعات الکترونیکی قابل تغییر کاربری و استفاده مجدد از آنها در ساخت پهپاد و سایر تسلیحات، به روسیه در دور زدن تحریم‌های جاری کمک می‌کنند. در صورت تایید این طرح، سه شرکت مذکور که شرکای کلیدی اتحادیه اروپا محسوب می‌شوند، برای نخستین بار تحریم خواهند شد.

 

وزارت خارجه چین در واکنش به این طرح اعلام کرد: از گزارش‌های مرتبط مطلع هستیم. چین با این تحریم‌های غیرقانونی یا اعمال قانون علیه چین ورای حوزه اختیارات قضایی به بهانه همکاری پکن و مسکو، قویا مخالفت می‌کند. شرکت‌های چینی و روسی تبادلات و همکاری معمول خود را انجام داده و کشور ثالث را هدف قرار نداده‌اند و نباید هدف مداخله یا نفوذ کشور یا شخص ثالث قرار گیرند. پکن به منظور حفاظت قاطعانه از حقوق و منافع مشروع شرکت‌های چینی، اقدامات لازم را اتخاذ خواهد کرد.

 

داده‌های گمرکی چین نشان می‌دهد که تجارت بین مسکو و پکن در سال گذشته، ۲۶.۶ درصد رشد داشته و به رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار رسیده است. حجم تجاری بین روسیه و هندوستان نیز در ۱۰ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ در حدود ۵۵ میلیارد دلار بوده و در مقایسه با مدت مشابه پارسال، افزایش ۴۱ درصد را نشان می‌دهد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار