ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

ژاپن تحریم‌های جدید علیه روسیه اعمال می‌کند

ژاپن تحریم‌های جدید علیه روسیه اعمال می‌کند وزیر خارجه ژاپن اعلام کرد که تحریم‌های جدید این کشور علیه روسیه بابت جنگ اوکراین به مرحله نهایی رسیده و به‌زودی اعمال خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، یوکو کامیکاوا، وزیر امور خارجه ژاپن اعلام کرد که تحریم های جدید ژاپن علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین به مرحله نهایی تصویب رسیده است.

 

وی در یک نشست مطبوعاتی در توکیو گفت که تحریم های جدید در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه ژاپن با تجدید انتقاد از رفتار فدراسیون روسیه در اوکراین، افزود: بسته جدید اقدامات محدودکننده در مرحله نهایی تصویب است.

 

روز یکشنبه رسانه‌های ژاپنی بدون ارائه جزییات اعلام کردند که هم‌زمان با آغاز سومین سال درگیری بین اوکراین و روسیه، دولت این کشور قصد دارد تحریم‌های جدیدی علیه دولت روسیه اعمال کند.

 

شبکه ان‌اچ‌کی به نقل از فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرد نبردهای طولانی اوکراین را در وضعیت «سختی» قرار داده است و اکنون نشان دادن همبستگی با کی یف حیاتی است.

 

نخست وزیر ژاپن همچنین اعلام کرد که حمایت از اوکراین جزو اولویت های اصلی ژاپن در سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

 

همچنین گروه کشورهای هفت (G۷) دیروز شنبه پس از پایان نشست مجازی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که قصد دارند سخت‌گیری‌ها درباره تعیین سقف قیمت برای فروش نفت روسیه را شدیدتر کنند.

 

در این بیانیه آمده است «ما به اعمال فشار قابل توجه بر درآمدهای روسیه از انرژی و سایر کالاها ادامه خواهیم داد. ما به برداشتن گام ها برای تشدید رعایت و اجرای سقف قیمت نفت ادامه خواهیم داد.»

 

در بخش دیگری از بیانیه گروه کشورهای هفت تأکید شده است که «در حالی که برای حفظ ثبات عرضه (نفت) تلاش می کنیم، به نقض سقف قیمت ها پاسخ خواهیم داد، از جمله با اعمال تحریم های اضافی علیه کسانی که در حین حمل و نقل نفت روسیه و علیه شبکه هایی که روسیه برای استخراج درآمد اضافی از نقض سقف قیمت ایجاد کرده و اقدامات فریبکارانه ای انجام می دهند.»

 

در این بیانیه همچنین تأکید شده که گروه هفت برای کاهش درآمد روسیه از فلزات تلاش خواهد کرد.نشست سران گروه هفت دیروز شنبه به صورت مجازی برگزار شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار