مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

تهران میزبان وزرای بهداشت ۲۴ کشور جهان

مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت، از برگزاری نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت، با حضور وزرای بهداشت ۲۴ کشور جهان در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد حسین نیکنام، در جلسه وبیناری با سفرای کشورهای دعوت شده به نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، گفت: این همایش ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در تهران برگزار خواهد شد و از وزرای بهداشت ۲۴ کشور دعوت شده که در این همایش شرکت نمایند.

 

وی افزود: برگزاری این همایش فرصت مناسبی برای تبادل نظر کشورها در موضوعات مختلف بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و همچنین فرصتی است تا از نزدیک با دستاوردهای کشورمان در حوزه سلامت آشنا شوند و بازدیدهایی را نیز از مراکز درمانی، شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و مراکز علمی پزشکی داشته باشند.

 

نیکنام با بیان اینکه یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، حوزه سلامت است، اظهار داشت: به رغم مشکلاتی که وجود دارد خوشبختانه حوزه سلامت از حوزه‌های افتخارآفرین است که به برکت خون شهدا و مدیریت خوب مدیران حوزه سلامت طی سال‌های پس از انقلاب، اکثریت صاحبنظران بین المللی در عرصه سلامت بر این باور هستند که در ایران فعالیت‌های بزرگی صورت گرفته و کشورمان الگوی خوبی برای بسیاری از کشورها می‌باشد.

 

وی افزود: ریشه بسیاری از موفقیت‌های حوزه سلامت که به برکت انقلاب اسلامی اتفاق افتاده، ادغام آموزش پزشکی در ارائه خدمات سلامت و همچنین وجود شبکه بهداشتی درمانی گسترده در سراسر کشور است که وقتی تصمیمی در وزارت بهداشت گرفته می‌شود به سرعت در دورترین نقطه کشور اجرایی می‌شود.

 

دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت ادامه داد: امروزه بیش از ۸ هزار دانشجوی خارجی در ایران در حال تحصیل هستند و تحقیقات گسترده‌ای نیز در کشور انجام می‌شود و همچنین بیش از ۳۰۰ بیمارستان کشور مجوز گردشگری سلامت دارند که می‌توانند پذیرای بیماران خارجی باشد.

 

نیکنام بیان داشت: برگزاری این همایش دستاوردهای مهم و تأثیر گذاری را در حوزه سلامت برای کشور و مردم خواهد داشت./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار