شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

سخنگوی دولت: دارایی‌های ارزی بابک زنجانی تحت مدیریت خزانه مصرف می‌شود

سخنگوی دولت: دارایی‌های ارزی بابک زنجانی تحت مدیریت خزانه مصرف می‌شود علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی سازمان اطلاعات سپاه درباره بازگرداندن دارایی‌های ارزی بابک زنجانی گفت: این دارایی‌ها در اختیار بانک مرکزی قرار گرفته تا مثل سایر دارایی ها در خزانه کشور وارد شده و تحت مدیریت خزانه مصرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری که صبح امروز در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌ها و مطبوعات برگزار شد، گفت: شورای عالی جوانان که به شورای عالی جوان و نوجوان تغییر نام داده، اولین جلسه آن برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: شورای عالی جوان و نوجوانان چندین جلسه تشکیل خواهند داد و بسته های حمایتی و تشویقی برای جوانان به ویژه برای ازدواج و اشتغال جوانان در نظر گرفته خواهد شد.


سخنگوی دولت ادامه داد: با توجه به اینکه در هفته جوان هستیم، جشنواره جوان برترین برگزار خواهد شد و جوانانی که برتر و الگو بودند با انجام مختلف ارزیابی‌ها، این جشنواره بزرگ هم در سطح ملی برگزار خواهد شد.


بهادری تاکید کرد: آخر هفته سفر رییس جمهور به استان خوزستان را خواهیم داشت.


وی گفت: امروز جلسه پیگیری مصوبات سیستان و بلوچستان را آقای معاون اول رئیس‌جمهور برگزار خواهند کرد.


بهادری جهرمی تاکید کرد: استان‌های حاشیه‌ای کشور که در گذشته کمتر به آنها توجه داشته مورد توجه ویژه دولت است.


سخنگوی دولت تاکید کرد: آیین نامه یکپارچه سازی خدمات مربوط به زنان خانوار دیروز در جلسه هیات وزیران به تصویب رسید.


بهادری جهرمی گفت: همچنین براساس مصوبه هیات وزیران، کارگران ساختمانی دهک پایین یا تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از پرداخت حق بیمه معاف شدند.


وی اضافه کرد: این آیین نامه در راستای قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی به تصویب رسید.


بهادری جهرمی یادآور شد: در 10 ماهه امسال تراز رسمی تجاری گمرک ایران 17 میلیارد دلار مثبت بوده است، حجم تجارت خارجی کشور هم 126 میلیارد دلار بوده که 2.4 درصد افزایش یافته است.


وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران گفت: در رابطه با پرونده بابک زنجانی و بازگرداندن اموال او به طور ویژه از تلاش‌های جهادی سازمان اطلاعات سپاه تشکر می کنم.


وی اضافه کرد: دارایی های ارزی متعلق به بابک زنجانی در اختیار بانک مرکزی قرار گرفته تا مثل سایر دارایی ها در خزانه کشور وارد شده و تحت مدیریت خزانه مصرف شود.


سخنگوی دولت در پاسخ به سوال دیگری درباره میزان استقبال از طرح فجرانه و دلیل تغییر زمانه واریز یارانه نقدی تاکید کرد: هنوز حج عمره منتفی نشده و دولت با جدیت در تلاش برای مرتفع کردن مشکلات در بخش هوایی است.


وی اضافه کرد: طرح فجرانه تا عید فطر ادامه دارد؛ برای تامین میوه شب عید و اقلام مصرفی ماه رمضان تدابیر لازم در حال انجام و پیش‌بینی است.


بهادری جهرمی یادآور شد: افزایش تسهیلات مسکن با نرخ سود ۵ درصد و کاهش میزان بازپرداخت ماهیانه در دوسال ابتدایی این تسهیلات کمک کرد جهشی در حوزه تامین منابع مالی صورت بگیرد.


وی اضافه کرد: علاوه بر این اختصاص و واگذاری یک میلیون زمین کمک کرد سرعت بخشی به ساخت و ساز مسکن صورت بگیرد. به‌زودی با همکاری شهرداری در کلانشهر تهران ساخت مسکن گسترده آغاز خواهد شد.


سخنگوی دولت گفت: رییس جمهور هرگونه فعالیت تبلیغات انتخاباتی را برای اعضای هیات دولت در هر سطحی ممنوع کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار