تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

بهادری جهرمی: دشمنان از حضور ایران در فضا می ترسند

سخنگوی دولت گفت: امروز دشمنان از حضور ایران در فضا می هراسند؛ گزارش شورای روابط خارجی آمریکا می گوید در جهان در حوزه فضا ۳ رقیب چین، روسیه و ایران را داریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه نمایشگاه رسانه های ایران درباره آینده ایران گفت: بها دادن به اعضای مجلس دانش آموزی یعنی اینکه یک عضو سابق مجلس دانش آموزی امروز به عنوان سخنگوی دولت انتخاب شده است یعنی محیطی در مدارس ایجاد شود که از ظرفیت های دانش آموزان استفاده شود.

وی درباره گلایه یکی از وکلای مشهد گفت: کسی که بتواند خدمت رسانی کند باید بتواند در همه حوزه ها خدمت کند. نگاه نوین و جامع و آینده ساز آن است که آینده را پیش بینی نمی کنیم بلکه آینده را می سازیم. راهکار را تخمین نمی زنیم بلکه راه و مقصد را می سازیم، امروز نه تنها دولتمردان ایران اسلامی بلکه جوانان و نوجوانان و نخبگان ایران اسلامی این فهم جامع را دارند که آینده ساختنی است.

سخنگوی دولت افزود: امروز بعد از گذشت ۴۵ سال از انقلاب، مردم ایران به این بلوغ رسیده‌اند که دیگران برای آنها آینده نمی سازند آینده درخشان زمانی رقم خورده که مردم ایران دست روی زانوی خود گذاشته اند و قدرت صلح آمیز هسته ای و نظامی شکل داده اند، امروز دشمنان از حضور ایران در فضا می هراسند، گزارش شورای روابط خارجی آمریکا می گوید ما در جهان در حوزه فضا ۳ رقیب چین روسیه و ایران را داریم.

بهادری جهرمی بیان کرد: تجربه این را داریم که آینده را به آن سوی آبها و خارجی ها با مذاکره گره زده ایم و این آینده با رشد اقتصادی پایین و تورم بالا و مشارکت در انتخابات پایین ایجاد شد. چون مردم وقتی می بینند به جای اینکه دولتمردان کلید حل مشکلات را به جای اتکا به داخل در آن سوی مرزها جستجو می کنند می گویند مردم برای دولتمردان مهم نیستند و اهمیتی نمی دهند که پای صندوق برویم یا نه. همچنین وقتی جوان ایرانی می گوید دولتمردانی که همه ظرفیتهای کشور را در اختیار دارند، کلید حل مسایل را در آن سوی آبها جستجو می کند، معلوم است که من هم باید کلید حل مشکلات خود را در این سوی آبها بیابم.

بهادری جهرمی بیان کرد: پیشرفت هر کشوری در گروی نیروی انسانی روشن و آینده ساز است آنهایی که اهل تخریب آینده ما هستند هر آنچه در توان دارند را به کار می گیرند تا نیروی انسانی ما را تخریب کنند. زمانی برای تخریب کشورها حمله نظامی می کردند در گذر زمان با ابزارهای به ظاهر علمی و دیپلماتیک سیاست هایی را به آنها دیکته می کردند که سیاست کاهش جمعیت در این راستا بود و ما هم گول آنها را خوردیم، می گفتند مشکل تامین منابع دارید آن هم برای کشوری که روی منابع خوابیده است، امروزه راهکار آنها تخریب آینده است و مردم را ناامید می کنند. کسی که اعتماد و باور ندارد نمی تواند آینده خوب بسازد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: ساختن آینده با انتخاب های درست است اگر به خودتان اعتماد دارید و نه دیگران، مسیرش همینجاست./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر