محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

دومین سرطان شایع بین مردان ایرانی

دبیر جامعه اورولوژی ایران گفت: سرطان پروستات دومین سرطان شایع در میان مردان ایرانی است که در صورت تشخیص و درمان به موقع، درمان دارای نتایج رضایت‌بخشی خواهد بود. همچنین سرطان مثانه و کلیه از دیگر سرطان‌های شایع در سیستم ادراری هستند که سیگار، تریاک و قلیان از اصلی‌ترین عوامل ابتلا به این بیماری به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد هادی‌رادفر روز سه‌شنبه در این باره اظهار داشت: امروزه در صورت مراجعه و تشخیص زودرس، بسیاری از تومور‌ها به خصوص در مثانه و کلیه را می‌توان با روش‌های اندوسکوپی و لاپاروسکوپی یا جراحی‌های کم تهاجمی به صورت جدی کنترل کرد.

وی در آستانه برپایی روز سلامت مردان با اشاره به اینکه پیروی از سبک سالم زندگی و مراجعه به موقع به پزشک کلید سلامت مردان و جامعه است، تصریح کرد: به همین منظور جامعه اورولوژی ایران همه ساله پنجشنبه اول اسفند را به روز سلامت مردان اختصاص داده است که پزشکان با اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی مردم، اهمیت سلامت مردان را به عنوان عناصر مهم خانواده و جامعه مورد تاکید قرار می‌دهند.

سنگ‌ها، بیشترین عامل بیماری‌های کلیوی در کشور
رادفر افزود: از آنجا که فرهنگسرا‌ها بهترین مکان برای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه در زمینه سلامت مردان است، جامعه اورولوژی ایران خواستار مساعدت شهرداری برای اختصاص این مکان‌ها در هفته سلامت مردان شد.

وی با تاکید بر نقش خودمراقبتی توسط افراد اظهار داشت: مردان باید در کنار پیروی از سبک زندگی سالم مانند، رژیم غذایی مناسب، پرهیز از مصرف انواع دخانیات، انجام حرکات ورزشی و ورزش منظم و مراجع منظم و دوره‌ای به پزشکان از سلامت خود اطمینان حاصل کنند.

به گفته دبیر جامعه اورولوژی ایران، هر چند مردان به لحاظ ژنتیکی بیشتر مستعد ابتلا به سنگ‌های کلیوی هستند، ولی در صورت مراجعه به هنگام به پزشک با دارو یا روش‌های کمتر تهاجمی، سنگ‌های آنان قابل درمانند. از سوی دیگر در صورت مراجعه دیرهنگام به پزشک یا رها کردن درمان، فرد به بیماری‌های مزمن کلیه گرفتار می‌شود.

رادفر با اشاره به اینکه گاهی یک سنگ کوچک باعث از دست دادن کلیه فرد می‌شود، ادامه داد: نیمی از بیمارانی که به سنگ کلیه دچار می‌شوند در صورت رعایت نکردن رژیم غذایی مانند کاهش مصرف نمک یا پرهیز از مصرف گوشت قرمز یا چربی‌های اشباع شده، نوشیدن ناکافی آب و مایعات سالم و نیز رها کردن درمان به دلیل نداشتن درد، دوباره گرفتار سنگ‌های جدید می‌شوند که این امر ضرورت معاینات منظم را مشخص می‌کند.

بیش از ۹۰ درصد زوج‌ها شانس بچه‌دار شدن دارند
دبیر جامعه اورولوژی ایران در ادامه با تاکید بر نقش خودمراقبتی در درمان ناباروری تصریح کرد: چاقی، فشار خون، دیابت، کم‌تحرکی و سیگار از عوامل ناباروری به شمار می‌رود و بسیاری از زوج‌های نابارور تنها با اصلاح سبک زندگی و بدون مداخلات درمانی توانسته‌اند صاحب فرزند شوند.

وی گفت: امروزه با کمک روش‌های نوین درمان ناباروری در کشور بیش از ۹۰ درصد زوج‌ها شانس بچه‌دار شدن دارند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر