اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در کشور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در بین ایرانیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا اولیایی منش گفت: فرد سالم باید ۲۵۰ گرم لبنیات حدود یک لیوان در روز مصرف کند.

 

وی افزود: مصرف لبنیات موجب تأمین کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.

 

اولیایی منش گفت: مصرف لبنیات موجب پیشگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

 

وی افزود: لبنیات کم چرب از دیابت پیشگیری می‌کند.

 

اولیایی منش ضمن ابراز نگرانی از افزایش دو برابری مصرف نمک در بین ایرانیان، گفت: باید حداکثر ۵ گرم در روز نمک مصرف کرد.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف نمک علاوه بر پرفشاری خون موجب چاقی و دیابت نیز می‌شود.

 

وی با اشاره به وجود نمک‌های پنهان در مواد غذایی، گفت: تنها در نان ۵ تا ۷ گرم نمک مصرف می‌شود برای نیاز روزانه یک نفر در ۲۴ ساعت کافی است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار