کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در کشور-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در کشور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در بین ایرانیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا اولیایی منش گفت: فرد سالم باید ۲۵۰ گرم لبنیات حدود یک لیوان در روز مصرف کند.

 

وی افزود: مصرف لبنیات موجب تأمین کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.

 

اولیایی منش گفت: مصرف لبنیات موجب پیشگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

 

وی افزود: لبنیات کم چرب از دیابت پیشگیری می‌کند.

 

اولیایی منش ضمن ابراز نگرانی از افزایش دو برابری مصرف نمک در بین ایرانیان، گفت: باید حداکثر ۵ گرم در روز نمک مصرف کرد.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف نمک علاوه بر پرفشاری خون موجب چاقی و دیابت نیز می‌شود.

 

وی با اشاره به وجود نمک‌های پنهان در مواد غذایی، گفت: تنها در نان ۵ تا ۷ گرم نمک مصرف می‌شود برای نیاز روزانه یک نفر در ۲۴ ساعت کافی است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده