غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

هلال احمر فلسطین: اشغالگران اسرائیلی مانع ورود هر کمکی به غزه می‌شوند

هلال احمر فلسطین با بیان اینکه مردم در مناطق مختلف غزه آب و غذا پیدا نمی‌کنند و تعداد زیادی از آنها بر اثر گرسنگی جانشان را از دست داده‌اند اعلام کرد: ارتش اشغالگر به طرف‌هایی که قصد ورود کمک به نوار غزه را دارند حمله می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر. در پی تشدید بحران گرسنگی در سراسر غزه و تعلیق کمک‌های برنامه جهانی غذا به شمال این منطقه، هلال احمر فلسطین از افزایش مرگ و میر در میان فلسطینی‌ها بر اثر گرسنگی خبر داد.

 

سخنگوی هلال احمر فلسطین در غزه اعلام کرد که قحطی واقعی در نوار غزه منجر به مرگ تعداد زیادی از غیرنظامیان شده و گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه فلسطینی‌ها در مناطق مختلف غزه آب و غذا پیدا نمی‌کنند.

 

وی افزود: ارتش اشغالگر به طرف‌هایی که قصد ورود کمک به نوار غزه را دارند حمله می‌کند و ما شاهد کاهش قابل توجه کمک‌ها به مناطق شمال غزه هستیم و اتفاقی که در شمال رخ می‌دهد به سایر مناطق هم کشیده خواهد شد.

 

هشدار یونیسف درباره 2 برابر شدن میزان مرگ و میر کودکان غزه

درحالی که قحطی و گرسنگی سراسر غزه را فراگرفته و این وضعیت در شمال نوار غزه به دلیل عدم اجازه اشغالگران جهت ورود کمک‌های انسانی، به مراتب بدتر از سایر مناطق می‌باشد و طی هفته گذشته تعداد زیادی از کودکان در شمال از گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند، برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل دیروز اعلام کرد که کمک‌های غذایی خود به شمال نوار غزه را به شکل موقت تعلیق می‌کند.

 

دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه، این اقدام برنامه جهانی غذا را مطلقا رد و تاکید کرد که این تصمیم منجر به وقوع یک فاجعه جهانی عمیق خواهد شد که قربانی آنها صدها هزار فلسطینی از جمله زنان و کودکان خواهند بود. این اقدام برنامه جهانی غذا به معنای اعدام و مرگ سه چهارم میلیون انسان است و وضعیت انسانی غزه را به شکل فجیعی بدتر می‌کند.

 

تظاهرات کودکان شمال غزه علیه محاصره و جنگ

کودکان شمال نوار غزه در تظاهراتی خواستار شکسته شدن محاصره نوار غزه و توقف جنگ و تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی و جنگ این رژیم برای گرسنه نگه داشتن مردم این منطقه به ویژه کودکان شدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار