زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تمجید جبران باسیل از درایت و شجاعت سیدحسن نصرالله

رئیس جریان آزاد ملی لبنان با ستایش از معادلات بازدارندگی حزب‌الله و همچنین درایت و شجاعت سید حسن نصرالله اعلام کرد که ما در برابر تجاوزات دشمن اسرائیلی، کنار همه لبنانی‌ها به ویژه مقاومت هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جبران باسیل» رئیس جریان آزاد ملی لبنان طی سخنانی درباره تحولات جنوب این کشور اعلام کرد که ما معادله بازدارندگی که حزب‌الله ضد اسرائیل تثبیت کرده را ستایش می‌کنیم.

 

جبران باسیل افزود: ما کنار همه لبنانی‌ها به ویژه مقاومت برای محافظت از کشور خود در برابر تجاوزات دشمن اسرائیلی هستیم و معادله بازدارندگی که حزب‌الله در برابر دشمن اسرائیلی تثبیت کرده را می‌ستاییم.

 

رئیس جریان آزاد ملی لبنان ضمن ستایش و تمجید از درایت و شجاعت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله گفت: اظهارات سید حسن نصرالله بیانگر تعهد او به لبنان است و ما سخنان اخیر ایشان در جمعه شب گذشته را مثبت ارزیابی می‌کنیم.

 

باسیل تاکید کرد: موضع جریان آزاد ملی در دفاع از لبنان و نیز ایستادن کنار فلسطینی‌ها و حق این مردم برای تشکیل کشور مستقل خودشان یک موضع بدیهی است. در شرایطی که اسرائیل به شکل افراطی از زور استفاده می‌کند و توجهی به هیچ قاعده و قانونی ندارد، برقراری صلح ممکن نیست.

 

این سیاستمدار لبنانی پیشتر نیز گفته بود: جریان آزاد ملی در زمینه حمایت از لبنان و مقابله با اسرائیل که دائما به کشور ما تجاوز می‌کند، با حزب‌الله توافق دارد. ما همچنین نباید فراموش کنیم که حزب‌الله در راه دفاع از لبنان شهدای زیادی را تقدیم کرده است.

 

وی تاکید کرد: این طبیعی است که لبنانی‌ها زمانی که در معرض خطر قرار می‌گیرند باید از خود دفاع کنند. ما به حزب‌الله سلاح یا پول و یا خون ندادیم؛ بلکه موضعی سیاسی به آن ارائه دادیم که واجب بود و وظیفه داریم که در کنار لبنانی‌ها ضد دشمن اسرائیلی بایستیم. این کمترین وظیفه ما در همبستگی با همه مولفه‌های لبنانی جهت حفظ وحدت کشور است و ما هیچ گزینه‌ای جز این نداریم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر