پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

دردسر بزرگ برای پرسپولیسی‌ها با تصمیم مرد برزیلی

پرسپولیس در مورد نبیل باهویی امروز باید تصمیم‌گیری کرده و شرایطی به‌وجود آورد که نامش بدون دردسر از لیست خارج شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 22
کد خبر: ۲۲۹۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه پرسپولیس برای اینکه بتواند نام اورونوف، خرید ازبک خود را وارد لیست کند باید نام یکی از نفرات خارجی‌اش (که محمد حسین کنعانی‌زادگان و شهاب زاهدی نیز شامل آن می‌شوند) را از لیست بزرگسالان خود خارج کند. در همین راستا تصمیم‌گیری در این مورد به اوسمار سپرده شد و او نیز خواستار کنار گذاشتن نبیل باهویی از لیست تیمش شد. البته او ترجیح می‌داد یک مهاجم نوک جایگزین نبیل شود، اما مدیریت باشگاه پرسپولیس اورونوف را در پست پشت مهاجم جذب کرد.

اما کنار گذاشتن نبیل، خرید رضا درویش برای باشگاه پرسپولیس چندان راحت نخواهد بود. این بازیکن در شرایط فعلی براساس آنچه در قراردادش لحاظ شده از پرسپولیس دریافتی نداشته و می‌تواند با یک نوتیس و فرصت دوهفته‌ای به باشگاه قراردادش را یکطرفه فسخ کرده و خواهان کل پول قراردادش شود. اما باشگاه پرسپولیس از وی خواسته ۱۸۰ هزار دلار از قراردادش را دریافت کند و توافقی شود که او به خاطر نزدیکی به اتمام نقل و انتقالات حاضر نیست به این شکل جدا شود.

در این میان ایجنت این بازیکن در تلاش است یکی از تیم‌های لیگ برتری را متقاعد به خرید نبیل کند و مذاکراتی را هم با دو باشگاه استقلال خوزستان و صنعت نفت آبادان داشته است. پرسپولیس در مورد نبیل باهویی امروز باید تصمیم‌گیری کرده و شرایطی به‌وجود آورد که نامش بدون دردسر از لیست خارج شود، در غیر این‌صورت شاید باید منتظر تشکیل یک پرونده شکایتی دیگر از باشگاه پرسپولیس در فیفا باشیم.

ناگفته نماند شهاب زاهدی تمایل زیادی داشت که راهی لیگ برتر ژاپن شود، اما اوسمار فعلا او را متقاعد کرده که بماند. / همشهری

ارسال نظر