تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

دیمتری مدودف: ایران وارد هیچ گونه درگیری نظامی در خاورمیانه نخواهد شد

دیمتری مدودف: ایران وارد هیچ گونه درگیری نظامی در خاورمیانه نخواهد شد نائب‌رئیس شورای امنیت ملی روسیه ضمن تمجید از سیاست متعادل ایران و انتقاد از مانع‌تراشی آمریکا در مسیر صلح در خاورمیانه گفت که بر خلاف ادعای مقامات صهیونیست، تل‌آویو در تصمیم‌گیری مستقل نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 22
کد خبر: ۲۲۹۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت در حالی که ایران سیاست متعادلی را در قبال تحولات منطقه خاورمیانه در پیش گرفته است، آمریکا مانع صلح در این منطقه می‌شود.

«دیمتری مدودف» در مصاحبه با رسانه‌های روسیه از جمله خبرگزاری تاس با اشاره به تحولات خاورمیانه و جنگ غزه گفت: ایران موضع آرام و متعادلی اتخاذ کرده است و وارد هیچ گونه درگیری نظامی در خاورمیانه نخواهد شد.

وی تصریح کرد: بی‌ثباتی در خاورمیانه ایران را به مشارکت در هیچ درگیری مسلحانه سوق نخواهد داد، زیرا تهران سیاست متعادلی را دنبال می‌کند.

مدودف ضمن انتقاد از سیاست‌های آمریکا در خاورمیانه افزود: ایالات متحده آمریکا در حال مدیریت مناقشه در خاورمیانه با استفاده از منطق «تفرقه بینداز و حکومت کن» است. این کشور مسؤول هر اتفاقی است که در خاورمیانه می‌افتد. چه کسی مانع اجرای قطعنامه ۱۹۴۷ سازمان ملل در مورد تأسیس دو دولت اسرائیل و فلسطین می‌شود؟ آمریکایی‌ها. اگر واشنگتن خواهان صلح باشد، این قطعنامه‌ها در خارومیانه اجرا خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد: مقامات اسرائیل در تصمیم‌گیری مستقل نیستند؛ آن‌ها به کمک‌های مالی و نظامی آمریکا وابسته هستند. / مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار