پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

آمریکا سنگین ترین بسته تحریمی را علیه روسیه اعمال می‌کند

آمریکا سنگین ترین بسته تحریمی را علیه روسیه اعمال می‌کند وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم بیش از ۵۰۰ شخص و نهاد مرتبط با روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، معاون وزارت خزانه‌داری آمریکا تاکید کرد که ایالات متحده همزمان با دومین سالگرد تهاجم روسیه به اوکراین، بیش از ۵۰۰ شخص و نهاد را هدف تحریم قرار خواهد داد.

 

آدیمو اظهار داشت که این اقدام با مشارکت سایر کشورها انجام می‌شود و براساس آن، مجتمع صنایع نظامی مسکو و شرکت‌هایی مرتبط در کشورهای ثالث را هدف قرار خواهد داد.

 

به ادعای معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا، واشنگتن به دنبال پاسخگو کردن روسیه در جنگ اوکراین و مرگ رهبر مخالفان، الکسی ناوالنی است.

 

این مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا در عین حال گفته است که این بسته تحریمی، جدیدترین و سنگین‌ترین سری از تحریم‌هایی است که آمریکا و متحدانش از زمان آغاز جنگ اوکراین علیه مسکو اعمال خواهند کرد.

 

دو روز پیش نیز، نیروهای ارتش روسیه شهرک «پابدا» در محور دونتسک را آزاد کردند و وضعیت پیشروی خود را در خط مقدم این جبهه بهبود بخشیدند.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه ضمن اعلام این خبر افزود که اوکراین ۴۱۰ نیروی نظامی و یک تانک خود را در این محور از دست داد.

 

ایگور کوناشنکوف همچنین گفت که طی ۲۴ ساعت گذشته در محور آودیوکا که تازه آزاد شده است، ۹ ضد حمله گروه‌های اوکراینی دفع شد و کی یف ۱۴۵ نظامی خود را از دست داد.

 

این مقام روس تصریح کرد که همچنین در محور جنوبی دونتسک تلفات نیروهای مسلح اوکراین بالغ بر ۱۵۵ نیروی نظامی، یک تانک و دو خودروی زرهی بوده است./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار