رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش سازمان ملل به طرح توقف حملات یمن به عربستان

واکنش سازمان ملل به طرح توقف حملات یمن به عربستان نماینده سازمان ملل در امور یمن ضمن استقبال از طرح انصارالله برای توقف مشروط حملات یمنی‌ها به عربستان گفت که «این طرح پیامی قوی درباره اراده پایان جنگ است».
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 21
کد خبر: ۲۲۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «مارتین گریفیتس» نماینده سازمان ملل در امور یمن از طرح «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن مبنی بر توقف مشروط حملات یمنی‌ها به عربستان استقبال کرد.

 

گریفیتس شنبه‌شب در سخنانی اعلام کرد، «طرحی که صنعاء با حسن نیت آن را مطرح کرده است، می‌تواند پیامی محکم درباره اراده پایان جنگ یمن باشد».

 

وی افزود: «(برای پایان جنگ یمن) باید از این فرصت و پیشرفتی که در گفت‌وگوها حاصل شده است، استفاده کرد».

«مهدی المشّاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن روز گذشته (جمعه، ۲۹ شهریور) از توقف مشروط عملیات‌های تلافی‌جویانه پهپادی و موشکی ارتش یمن علیه عربستان خبر داد و اعلام کرد، امیدوار است ریاض هم به حملات خود پایان دهد.

 

این اقدام پس آن صورت گرفت که ارتش یمن پالایشگاه‌های تأسیسات نفتی آرامکو عربستان را هدف قرار داد و درباره توانایی‌اش برای انجام عملیات‌هایی از این دست به ریاض هشدار داد.

 

در همین ارتباط، «عدنان هاشم» رئیس مرکز پژوهش آماری «ساس» در یمن به روزنامه مصری «عربی 21» گفت، این امر نشان دهنده آن است که آمریکا تمایل به پیشبرد مذاکرات میان انصارالله و عربستان سعودی در مسقط پیدا کرده است.

 

وی افزود، سفر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به ریاض آنقدر که مربوط به موضوع توقف شلیک موشک‌ها و پرواز پهپادهای یمنی بود، به صحبت درباره «مقابله با ایران» اختصاص نداشت.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار