ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

بازگشت دوباره بالن‌های ناشناس و مشکوک به آسمان آمریکا

بازگشت دوباره بالن‌های ناشناس و مشکوک به آسمان آمریکا منابع آمریکایی گفته‌اند که بار دیگر یک بالن «کوچک» ناشناس در آسمان آمریکا مشاهده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 24
کد خبر: ۲۲۹۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، باردیگر یک بالن «کوچک» ناشناس در آسمان آمریکا مشاهده شده و رسانه‌های آمریکایی گفته‌اند که ارتش در حال رهگیری این بالن در آسمان ایالت یوتا در غرب آمریکاست.

 

حداقل دو مقام دولتی و یک مقام نظامی آمریکا نیز مشاهده و رهگیری این بالن ناشناس را تایید کرده‌اند، هرچند گفته‌اند که احتمالاً این بالن تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا نیست.

 

هنوز مشخص نیست که بالن ناشناس متعلق به چه کسی است، هرچند گفته شده این بالن دارای یک جعبه و یا محموله کوچک است.

 

ورود بالن‌های ناشناس به آسمان آمریکا از سال گذشته خبرساز شد. در آن زمان آمریکا مدعی سرنگونی یک بالن تجسسی متعلق به چین با جنگنده اف ۲۲ شد، اما دو ماه پیش جزییات بیشتری از آن رویداد سال گذشته منتشر شد. شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی‌نیوز در گزارش اخیر خود مدعی شد که پیش از آنکه خبر ورود بالن تجسسی چین به حریم هوایی آمریکا در این کشور در سال گذشته پخش شود، مقامات اطلاعاتی واشنگتن به طور مخفیانه در حال جمع‌آوری اطلاعات درباره این بالن بودند که از جمله این اطلاعات می‌توان به ردیابی ارایه‌دهنده اینترنتی خدمات از مبدا آمریکا اشاره کرد.

 

پس از ورود این بالن که چین آن را تحقیقاتی و علت ورودش به حریم هوایی آمریکا را تغییر در مسیر وزش باد عنوان کرده بود، نیروی هوایی آمریکا در ماه فوریه ۲۰۲۳ با اعزام یک فروند جنگنده اف -۲۲ اقدام به سرنگونی این بالون در کارولینای جنوبی کرد.

 

ان‌بی‌سی مدعی است که در آن برهه، مقامات اطلاعاتی آمریکا در حال ردیابی بالن بوده و دریافته بودند که این شیء مرموز از یک ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی مستقر در آمریکا استفاده کرده است.

 

این شبکه به نقل از مقامات اطلاعاتی که نخواستند نامشان فاش شود، مدعی شده است که دولت جو بایدن، برای زیر نظر گرفتن این بالن، به‌دنبال حکم قضایی بود. هرچند مشخص نیست که آیا این حکم صادر شده است یا خیر، اما این منابع به ان‌بی‌سی گفته‌اند که اطلاعات در جریان حرکت بالن جمع‌آوری شده است که از جمله این اطلاعات می‌توان به پیام‌های مخابره شده از مبداء چین و بالعکس اشاره کرد که از طریق یک شرکت اینترنتی داخل آمریکا انجام شده است!

 

بعدها یک عضو ۲۱ ساله گارد ملی نیروی هوایی آمریکا، اسنادی را از پنتاگون به بیرون درز داد که نشان می‌داد یک بالن در ارتفاع بالا با قابلیت‌های جاسوسی، احتمالاً از فناوری «سار / رادار دهانه ترکیبی» و داده‌های الکترومغناطیسی برای تصویربرداری با کیفیت بسیار زیاد بهره برده است. پنتاگون مدعی شده است که بالون‌های جاسوسی چین چندین بار در سال‌های احیر وارد حریم هوایی آمریکا شده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار